Sylwia99
Fanka BB :)
Ja w pierwszym trymestrze chyba miałam najwięcej energii, dużo jeździłam, zwiedzałamDziewczyny a co do ciążowych dolegliwości, Was też męczy znów takie zmęczenie jak na początku ciąży?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja w pierwszym trymestrze chyba miałam najwięcej energii, dużo jeździłam, zwiedzałamDziewczyny a co do ciążowych dolegliwości, Was też męczy znów takie zmęczenie jak na początku ciąży?
Ja poprzednio mialam dedykowana do wózka, a teraz kupilam la millouDziewczyny, dzisiaj zamawiam wozek, bo sa fajne oferty na Black Friday. Ale mam pytanie-jaka torbe do wozka polecacie?
Zamawiam Cybex Priam 2.0. Tez mi sie podobaja z La Milou, ale moj Maz mowi, ze takie bardziej dziewczece i jemu to malo pasuje dla synka, dlatego sie zastanawiam.Ja poprzednio mialam dedykowana do wózka, a teraz kupilam la milloujaki wozek zamawiasz?
Zamawiam Cybex Priam 2.0. Tez mi sie podobaja z La Milou, ale moj Maz mowi, ze takie bardziej dziewczece i jemu to malo pasuje dla synka, dlatego sie zastanawiam.
No bardziej maja dziewczece alw jedna taka chłopięca jestZamawiam Cybex Priam 2.0. Tez mi sie podobaja z La Milou, ale moj Maz mowi, ze takie bardziej dziewczece i jemu to malo pasuje dla synka, dlatego sie zastanawiam.
Świetna! Zapisuję nazwę na przyszłośćJa zamówiłam z Joissy, żeby torba do wózka wyglądała jak torebka. Jako, że chodzę raczej w sukienkach itp, to chce żeby ta torba do wózka mi pasowała. Bardzo mi się nie podobają te takie wózkowe. Dodatkowo mam anwx sporta gdzie w zestawie jest plecak z ekoskorki, więc jestem bardzo zadowolona.
Bardzo ładna ale boję się białych toreb/ torebek.No bardziej maja dziewczece alw jedna taka chłopięca jestpiekne spiworki w la milou sa
tez myslalam o cybexie
![]()
No co lekarz to inne zalecenia. A co sie stało w noge tacie? Przez covid?? A to nie miał robionego wymazu???Widzicie kochane.. Mój tata znowu do szpitala pojechał.. Tym razem operacja nogi go czeka. Jeden z ekipy, który był ostatnim razem, kiedy zabierali tatę powiedział, że Lekarz nie miał prawa wypisać taty z pozytywnym wynikiem. Powinni poczekać do soboty na wynik i go zostawić w szpitalu. Też mówił, że wynik powinien być z wymazu, a nie z krwi.
Tak, ta ogladalam bo jest wlasciwie jedyna przy chlopcu. Moja bratowa kupowala 4,5 roku temu i jest nadal jak nowka sztuka po dwojce dzieci.No bardziej maja dziewczece alw jedna taka chłopięca jestpiekne spiworki w la milou sa
tez myslalam o cybexie
![]()
Co mu się z nogą stało? To z covidem związane?? W ogóle jak się czuje?Widzicie kochane.. Mój tata znowu do szpitala pojechał.. Tym razem operacja nogi go czeka. Jeden z ekipy, który był ostatnim razem, kiedy zabierali tatę powiedział, że Lekarz nie miał prawa wypisać taty z pozytywnym wynikiem. Powinni poczekać do soboty na wynik i go zostawić w szpitalu. Też mówił, że wynik powinien być z wymazu, a nie z krwi.