reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja się w sumie też zdziwiłam, ale jak powiedziała, że przyjdzie, to czemu nie? Przynajmniej się poznamy, zawsze jakoś łatwiej po porodzie będzie, no i planuję ją też o wiele rzeczy podpytać, których nie ma czasu zadać podczas wizyty kontrolnej u lekarza, pewnie coś więcej dowiem się o samym porodzie, połogu i ogarnięciu dziecka :)
Ja sie smieje bo teraz polozna byla u siostry 2 razy zobaczyła na odległość dziecko i dziękuję 😀takze ani zważyła ani nic. Bo pandemia 😀😂😂

reklama
Hmmm bo mnie namówisz za chwilkę 😁
u mnie juz znajomy każdy ma😀sąsiadki tez 😂 trzeba doliczyć do pradu tak 30-40zl na 2 miesiace to jedyny minus😀. Posciel piore susze i ubieram 😂wiec w sumie ciagle uzywam swojej ulubionej😂a co najwaznijsze suszarka z praniem nie stoi mi w mieszkaniu i nie ma wilgoci 😂 jak masz miejsce i finanse nie zastanawiaj się. 😀Przy dziecku to skarb

u mnie juz znajomy każdy ma😀sąsiadki tez 😂 trzeba doliczyć do pradu tak 30-40zl na 2 miesiace to jedyny minus😀. Posciel piore susze i ubieram 😂wiec w sumie ciagle uzywam swojej ulubionej😂a co najwaznijsze suszarka z praniem nie stoi mi w mieszkaniu i nie ma wilgoci 😂 jak masz miejsce i finanse nie zastanawiaj się. 😀Przy dziecku to skarb
Ja w tamtym miesiącu zainwestowałam w suszarkę przy okazji jak zepsuła się pralka i trzeba było kupić nową. Nie wiem jak wyjdzie z rachunkami ale sam plus to już mam brak wilgoci w pomieszczeniach i brak zapachu ciągle proszku lub kapsułek. A tak to wiecznie było czuć praniem... Teraz tylko piorę, susze i chowam do szafy :D i w końcu nie zalega mi pranie w koszu haha

Ja w tamtym miesiącu zainwestowałam w suszarkę przy okazji jak zepsuła się pralka i trzeba było kupić nową. Nie wiem jak wyjdzie z rachunkami ale sam plus to już mam brak wilgoci w pomieszczeniach i brak zapachu ciągle proszku lub kapsułek. A tak to wiecznie było czuć praniem... Teraz tylko piorę, susze i chowam do szafy :D i w końcu nie zalega mi pranie w koszu haha
Dokladnie tak! My z mezem mówimy ze nie wiemy jak żyliśmy bez tego 😂 no mi tak 40 zl na 2 miesiacs więcej wychodzi takze tragedi nie ma bo na wiekeze glupoty wydaje 😂 np w poprzedniej ciazy kupilam sobie specjalny kosz na pampersy 😂

Cześć dziewczyny, spróbuję fo Was dołączyć, bo teoretycznie i ja mam termin na lity 2021. Jest mało prawdopodobne, że dociągnę z dzidzią do tej daty.. moje marzenie, jak na razie, to choć do 30ego tygodnia, ale zobaczymy. Widzę, że Wy już powoli realizujecie pierwsze zakupy dla dzidziusiów😍, strasznie fajne uczucie to musi być.
A ktory masz tydzien?:)

reklama
Hej dziewczyny, mało się udzielam ale cały czas śledzę co tam u was. Piszę bo chciałabym się poradzić... jakiś czas temu pisałam o przepływach w tętnicach macicznych, że są u mnie nieprawidłowe i grodzi to miedzy innymi nadciśnieniem. Codziennie kontroluje to ciśnienie i do wczoraj było ok. Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i miałam poniżej 140/90 ale na granicy. Dzisiaj do wieczora było już ok 125/75 więc stwierdziłam, że poprzedni dzień miałam po prostu gorszy ale koło 21 było znowu 140/90. Później jak weszłam po schodach dostałam takich trzęsiawek jakby było mi bardzo zimno i po jakimś czasie jak nie przeszły to zmierzyłam i było już 167/107... :( po 15 min spadło i już jest dobrze ale się zastanawiałam czy nie powinnam pojechać do szpitala... już nie wiem co robić bo wizyta u lekarza dopiero za dwa tygodnie... czy to można zbagatelizować? po tych schodach wcale jakoś szybko nie wchodziłam...

Do góry