Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna!waży prawie 2200 także kawał kobietki juz
![]()
Dzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźnyO kurde, dzisiaj masz 31+6 chyba tak ? To młodsza od mojego a taka sama waga [emoji1][emoji1] będą duże zdrowe dzieciaki [emoji1][emoji1]
Super gratulacjeDzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźnyzaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
![]()
Widzisz Kochana mówiłam, że wizyta poprawi humorDzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźnyzaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
![]()
No w końcu się pokazała! Najważniejsze, że wszystko okHej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna!waży prawie 2200 także kawał kobietki juz
![]()
Gratulacje !Dzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźnyzaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
![]()
To sporoHej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna!waży prawie 2200 także kawał kobietki juz
![]()
Ja w 31+5 i mam nadzieję, że będzie mniej niż 2,5kgNo w końcu się pokazała! Najważniejsze, że wszystko okA który to tydzień? Ja będę miała wizytę w 31+3 i po cichu liczę, że jeszcze będzie mniej niż 2kg
![]()
Ja też dziś mam 32tcDzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźnyzaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie
![]()