Monik93
Fanka BB :)
Znieczulenie normalnie w ciazy u dentysty/stomatologa można bo to miejscoweA ja jutro z mezem i córka mamy wizyte u stomatologa i sie zastanawiam czy byc twarda i nie brac znieczulenia czy braco to jest pytanie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znieczulenie normalnie w ciazy u dentysty/stomatologa można bo to miejscoweA ja jutro z mezem i córka mamy wizyte u stomatologa i sie zastanawiam czy byc twarda i nie brac znieczulenia czy braco to jest pytanie
![]()
Ja tam tez nie bede sie męczyć tylko mam nadzieję, ze nic nie będzie oprocz kamieniaJa muszę się właśnie w końcu zapisać, bo odwlekam już od października - wciąż jakieś przeszkody.
Myślę, że u mnie będzie bez znieczulenia, bo to kwestia uzupełnienia plomby, ale przez ten czas, to kto wie, czy się coś tam nie zadziało... jak będzie nie do zniesienia, to nie będę się męczyć![]()
Ja wiem wiem bralamZnieczulenie normalnie w ciazy u dentysty/stomatologa można bo to miejscowe
Ja nosze bez fiszbin sportowyJa nosze dlatego sportowy bo mnie strasznie uciskal biustonosz.
Dziewczyny a jak jest u Was z ktg? U mnie w szpitalu nie robią bo pandemia i teraz nie wiem czy zapisywać się gdzieś prywatnie czy nie koniecznie. Kolejna wizyta na NFZ dopiero w połowie stycznia ale to wydaje mi się już późno bo termin początek lutego.
No to dziwnie ja mam 7 i 28 wizyte w styczniu 5 luty ccDziewczyny a jak jest u Was z ktg? U mnie w szpitalu nie robią bo pandemia i teraz nie wiem czy zapisywać się gdzieś prywatnie czy nie koniecznie. Kolejna wizyta na NFZ dopiero w połowie stycznia ale to wydaje mi się już późno bo termin początek lutego.
Dziewczyny a jak jest u Was z ktg? U mnie w szpitalu nie robią bo pandemia i teraz nie wiem czy zapisywać się gdzieś prywatnie czy nie koniecznie. Kolejna wizyta na NFZ dopiero w połowie stycznia ale to wydaje mi się już późno bo termin początek lutego.
No właśnie też się zdziwiłam. Termin mam na 10 luty wstępnie ale szykuje się na naturalny więc wiadomo że różnie może być. A wizytę dopiero 14 stycznia i tak naprawdę nie wiem jak to dalej będzie wyglądało bo lekarz nic nie mówił. Ktg w przychodni nie robią bo pandemia i się zastanawiam czy wogole gdzieś się zapisać prywatnie i chodzić. Ale widzę że większość z Was będzie miałaNo to dziwnie ja mam 7 i 28 wizyte w styczniu 5 luty cc
No właśnie też się zdziwiłam. Termin mam na 10 luty wstępnie ale szykuje się na naturalny więc wiadomo że różnie może być. A wizytę dopiero 14 stycznia i tak naprawdę nie wiem jak to dalej będzie wyglądało bo lekarz nic nie mówił. Ktg w przychodni nie robią bo pandemia i się zastanawiam czy wogole gdzieś się zapisać prywatnie i chodzić. Ale widzę że większość z Was będzie miała