Widzę że nie tylko mnie meczy rano kaszel ;P może to jakis efekt uboczny ciazyMi lekarz kazał pić sól emską, to się rozpuszcza w wodzie. Trochę dziwne jest po tym uczucie śliskiego gardła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę że nie tylko mnie meczy rano kaszel ;P może to jakis efekt uboczny ciazyMi lekarz kazał pić sól emską, to się rozpuszcza w wodzie. Trochę dziwne jest po tym uczucie śliskiego gardła![]()
A ja dzis miałam dzień pakowania walizki. Czesc wybrana i spakowana, zostało wybrać i wyprasowac ubranka, dokupić parę rzeczy. Zamknąć ja i czekać;P
Ja próbuje się spakować w średnia. Co prawda walizka prawie pelna a jeszcze trochę rzeczy brak. Wiec mam nadzieje ze sie upcham w nią;pBierzesz jakąś dużą walizkę ? Czy średnią ? Ja nie mam zielonego pojęcia jaką wziąć![]()
Ja tez mam problem bo same podklady poporodowe duzo miejsca zajmuja i niewiem czy wejde w ta torbe co mamBierzesz jakąś dużą walizkę ? Czy średnią ? Ja nie mam zielonego pojęcia jaką wziąć![]()
A musisz brac tez podklady poporodowe ? Lub podklady na lozko?tak sie zastanawiam ile tego spakowacJa próbuje się spakować w średnia. Co prawda walizka prawie pelna a jeszcze trochę rzeczy brak. Wiec mam nadzieje ze sie upcham w nią;p
U mnie w wyprawce niby tego nie ma ze trzeba. Ale z tego co męża siostra rodziła w tym samym szpitalu to wiem ze chcieli. Wiec ja pakuje swoje żeby nikogo nie prosić i nie słuchać. Nie biorę dużo, parę sztuk ale zawsze lepiej mieć. Tak naprawdę w czasach gdzie jest nie może nic donieść to nie wiadomo co zabrać;/A musisz brac tez podklady poporodowe ? Lub podklady na lozko?tak sie zastanawiam ile tego spakowac