MimiiMalwina
Fanka BB :)
Rozumiem. U mnie akurat nic nie trzeba braćAkurat u nas swoje ubranka trzeba miec moja sąsiadka rodzila we wrzesniu w tym szpitalu co ja mam rodzic wiec juz wiem co mam zabrac....na stronie szpitala tez pisze to samo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem. U mnie akurat nic nie trzeba braćAkurat u nas swoje ubranka trzeba miec moja sąsiadka rodzila we wrzesniu w tym szpitalu co ja mam rodzic wiec juz wiem co mam zabrac....na stronie szpitala tez pisze to samo
Spokojnie ja mam też 28 i do tej pory zwlekaliśmy z dziecieckiem. Mam wrażenie że parę lat temu byłam bardziej gotowa niz teraz. Ale podobno im dłużej sie zwleka tym gorzej ;P ale jestem dobrej myśli ze i tak sobie poradzimy i tak. Przecież od czegoś jest ten instynkt ;pTo moja pierwsza ciaza mam 28 lat a mam wrazenie, że nie jestem 100% gotowa na nią. Cieszę się bardzo, że będę miała dzieciątko po prostu mam obawy no jestem zielona w tych sprawach. Dzięki Bogu moja mama będzie ze mną przez 2 pierwsze tygodnie A później mąż weźmie urlop
Bardzo bym chciała karmić piersią i modlę się żeby wszystko wyszło pomyślnie
A ja właśnie chcialam wszystko sama robic i sie nauczycTo moja pierwsza ciaza mam 28 lat a mam wrazenie, że nie jestem 100% gotowa na nią. Cieszę się bardzo, że będę miała dzieciątko po prostu mam obawy no jestem zielona w tych sprawach. Dzięki Bogu moja mama będzie ze mną przez 2 pierwsze tygodnie A później mąż weźmie urlop
Bardzo bym chciała karmić piersią i modlę się żeby wszystko wyszło pomyślnie
Czy to znaczy, że z marszu, obowiązkowo szczepią wcześniaki i ich rodziców?? Przecież dzieci nie można jeszcze na to szczepić, a gdzie tu jeszcze wcześniakaDziewczyny, w załączeniu przekazuję Wam pismo Ministerstwa Zdrowia dot. włączenia rodziców wcześniaków do tzw. „grupy 0” do szczepień przeciwko COVID-19To znaczy, że dzieci będą mogły być pod opieką rodziców w szpitalach
Może komuś się to przyda
![]()
Dziecko niee. RodzicaCzy to znaczy, że z marszu, obowiązkowo szczepią wcześniaki i ich rodziców?? Przecież dzieci nie można jeszcze na to szczepić, a gdzie tu jeszcze wcześniakaCałe szczęście, że póki co nie zanosi się na wcześniejszy poród... Jeszcze mnie pół biedy jakby zaszczepili, chociaż aktualnie jestem zdania, że dobrowolnie się nie zaszczepię, ale dziecko?
Jakby Ci robili wymaz i jakimś cudem wyszedłby pozytywny (chociaż po przechorowaniu niewielka szansa, bardziej kwestia błędnego wyniku) to masz na swoim IKP, że chorowałaś, więc ja bym żądała ponownego testu! A test na przeciwciała chyba nie ma znaczenia jak w szpitalu robią z marszu każdemu test... Dlatego ja liczę, że u mnie w ogóle nie będą robić tego wymazu, bo to jeszcze dodatkowy stres na dzień dobry.Ja tez się boję ze jak zrobia test przed przyjęciem to wyjdzie pozytywny mimo ze dopiero mialam pozytywny. Chociaz myślę zrobić w połowie stycznia przeciwciala. Mam nadzieje ze jak będę miała to nie będą robić testu i to im w szpitalu wystarczy
Ja tez właśnie liczę ze do lutego juz tych testów itp nie będzie w moim szpitalu. Bo to dodatkowo niepotrzebny stres. A wiadomo ze jak się trafi ze skurczami to nie będą szukać szpitala i przewozić bo moga nie zdążyć ;PJakby Ci robili wymaz i jakimś cudem wyszedłby pozytywny (chociaż po przechorowaniu niewielka szansa, bardziej kwestia błędnego wyniku) to masz na swoim IKP, że chorowałaś, więc ja bym żądała ponownego testu! A test na przeciwciała chyba nie ma znaczenia jak w szpitalu robią z marszu każdemu test... Dlatego ja liczę, że u mnie w ogóle nie będą robić tego wymazu, bo to jeszcze dodatkowy stres na dzień dobry.
Mam dokładnie to samo... Niby staram się nie myśleć, ale im bliżej porodu tym ciężej nie myślećMnie to przeraża. Coraz częściej myślę o porodzie,boję się tego co mnie czekaA drugą sprawą jest strach ,że nie będę potrafiła należycie zaopiekować się synkiem.
Ja właśnie sie zważyłam... I pokazuje mi +2 kg.. Ale to na cala ciaze. Ostatnio bylo +3....nie mam pojecia co jest nie tak... Jutro mam lekarza to bede się pytać bo to aż nie mozliwe.Hej
Jak się czujecie? Zauważylyscie teraz szybki przyrost wagi ? Ile juz na plusie? Mi w ciągu dwoch dni przybylo 2 kgi nie wiem czy to woda sie zatrzymala czy co
![]()