Sylwia99
Fanka BB :)
Ja biorę linomag zielonyDziewczyny ta masc na pupę bephanten jest sprawdzona ? Bo znajoma mi napisała że ona podobno jest zbyt mocna i nie powinno się jej dlugo stosować jedynie w przypadku odparzen. Jakie macie opinie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę linomag zielonyDziewczyny ta masc na pupę bephanten jest sprawdzona ? Bo znajoma mi napisała że ona podobno jest zbyt mocna i nie powinno się jej dlugo stosować jedynie w przypadku odparzen. Jakie macie opinie?
Też mam z bibsBibsa mam i jajeszcze myślałam nad Hevea, też są przesłodkie ale ostatecznie w sklepie był bibs i to przeważyło xD dobrze wiedzieć, że polecony przez logopedę
!
My w zloto będziemy inwestowacTak samo będziemy robić! I tak mieliśmy zamiar odkładać pieniądze wgl zapomniałam że jest 500+ jak się okazało że będziemy mieli dzieckotak samo pieniądze z urodzinek itp, oby tylko życie sprzyjało. a że niektórzy to traktują jako powód do tworzenia kolejnych dzieci jest dla mnie straszne..
tak samo jak kobiety które robią więcej dzieci żeby nie musieć pracować (dobrze kojarzę ze 4 dzieci i będzie emeryturka z sufitu? )
tylko wydaje mi się że będzie trzeba i tak kombinować bo jak liczyłam kiedyś to wychodzi na 18 kolo 100tys a nie wiadomo ile taki pieniądz wgl będzie warty za te 18 lat-.- coś trzeba wymyślec, może na inne waluty zmieniać l, może w coś zainwestować.
Ja używałam przy pierwszej corce bephanten i nic jej nie bylo. Teraz kuzynka mi polecila limolag zielony to sprawdzę jak działa. Jak cos to wroce do bephantenaDziewczyny ta masc na pupę bephanten jest sprawdzona ? Bo znajoma mi napisała że ona podobno jest zbyt mocna i nie powinno się jej dlugo stosować jedynie w przypadku odparzen. Jakie macie opinie?
To mam. Krople
Ja nie umiem tych kapsulekJa mam tylko w kapsułkach wit D z tej samej firmy 96szt.
Ja nie umiem tych kapsulekwkurzam sie zawsze
![]()
Sztabki złota nie głupi pomysłMy w zloto będziemy inwestowaczawsze w cenie. Sztabki sie kupi
my od razu przelewamy na konto inne te pieniadze żeby nie kusilo.
Moj tesciu zawsze mowi, ze najlepiej w złotoSztabki złota nie głupi pomysłmój mąż chrzesniakowi kupuje co urodziny sztabke złota (gram - ceny różne raz później 200 zl raz więcej) i do tego zabawka. Ma już 4
myślę że to spoko prezent
Haha skąd ja znam.toMoj tesciu zawsze mowi, ze najlepiej w złotoboo to zawsze bedzie w cenie. A pieniądz zawsze traci na wartości
![]()