reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Pewnie zostalo tylko do zrobienia tam 😀 pozniej i tak biore Pania do sprzątnięcia okien itp. Bo wiem, ze nie będzie mi się już poprostu chcialo tego robić. My za 2 lata planujemy cos większego, ale zobaczymy jak sie uda nam bo teraz przez ta pandemie to nic planowac niestety nie można 😥doprowadza ludzi do biedy totalnej
Ale Wy chyba już macie większe mieszkanko co? Bo my salon z kuchnią i sypialnie. A wolałabym nie spać w salonie jak już da rade synka osobno usypiać, tylko też mieć prywatność a do tego rosnące ciagle ceny wywierają czasową presję:(((

reklama
Ale Wy chyba już macie większe mieszkanko co? Bo my salon z kuchnią i sypialnie. A wolałabym nie spać w salonie jak już da rade synka osobno usypiać, tylko też mieć prywatność a do tego rosnące ciagle ceny wywierają czasową presję:(((
Mamy 60 metrow. Salon z kuchnią, mała nasza sypialnie, i pokoj corki. Ale miejsca coraz mniej. Szczególnie, ze maz nawet nie ma juz gdzie biurka swojego postawić. Wiadomo da sie żyć. U nas ceny mieszkan tak poszly w gore, ze nie wierze w to.

O jeju ja w gdansku sie urodzilam [emoji23]i mam duza rodzine tam i na mazurach [emoji23]i tez skonczylam prasowac [emoji38]
Ja tez zaraz zaczynam sprzątanie o ile mozna tak to nazwac w tych warunkach[emoji3][emoji2960] mnie dzisiaj okresowo cmi. Ale moja Hania musi wytrzymac jeszcze tydzień [emoji23] jeszcze z mezem musze jechać na gdansk do ikea [emoji3]

Mamy 60 metrow. Salon z kuchnią, mała nasza sypialnie, i pokoj corki. Ale miejsca coraz mniej. Szczególnie, ze maz nawet nie ma juz gdzie biurka swojego postawić. Wiadomo da sie żyć. U nas ceny mieszkan tak poszly w gore, ze nie wierze w to.
To my właśnie teraz za takim się rozgladamy;D jest dramat istny. My 3 lata temu kupiliśmy mieszkanie i jego wartość wzrosła o prawie 80%. Jest w tym plus ale jednocześnie wszystkie mieszania podrożały. I sobie upatrzymy to zaraz się okazuje że już zarezerwowane albo już sprzedane. I uwaga samo miejsce parkingowe w Poznaniu to juz koszt do 80tys! Ale w Gdańsku napewno jeszcze gorzej bo jednak miasto turystyczne. Także niby kryzys ale biznes mieszkaniowy jest jakiś z kosmosu.

A ja dostalam od tesciowej takie sliczne literki[emoji173]
photocollage_202112265441800.jpeg

To my właśnie teraz za takim się rozgladamy;D jest dramat istny. My 3 lata temu kupiliśmy mieszkanie i jego wartość wzrosła o prawie 80%. Jest w tym plus ale jednocześnie wszystkie mieszania podrożały. I sobie upatrzymy to zaraz się okazuje że już zarezerwowane albo już sprzedane. I uwaga samo miejsce parkingowe w Poznaniu to juz koszt do 80tys! Ale w Gdańsku napewno jeszcze gorzej bo jednak miasto turystyczne. Także niby kryzys ale biznes mieszkaniowy jest jakiś z kosmosu.
No nam minie 5 lat w marcu od kupna mieszkania. Kupiliśmy je za 207 tysięcy. A sasiad sprzedawal teraz takie same jak nasze. ZA 410 tysięcy!! Az sie przeraziłam

To teraz nic tylko czekać na spadek po jakiejś ciotce w skład którego wchodzi dom, mieszkanie sprzedać i żyć jak Królowie [emoji38][emoji38]
No nam minie 5 lat w marcu od kupna mieszkania. Kupiliśmy je za 207 tysięcy. A sasiad sprzedawal teraz takie same jak nasze. ZA 410 tysięcy!! Az sie przeraziłam

reklama
Do góry