Ewq9
Fanka BB :)
Biedna [emoji17]
Ale śliczna dziewczyna [emoji2956]
Ale śliczna dziewczyna [emoji2956]
Tydzień w przedszkolu i taka sytuacja [emoji26]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tydzień w przedszkolu i taka sytuacja [emoji26]
A dziękuję
ale masz ladna corke![]()
Ja do pracy miałam na 7 ale urząd i tak funkcjonuje od 7.30 więc na małe spóźnienie można było sobie pozwolićOjej, to wcześnie do pracy musicie wstawać... Ja tak wcześnie wstawałam, jeśli miałam za dużo testów do sprawdzenia z dnia na dzień, a obiecałam uczniom, że im szybko sprawdzę
Ja też jeszczce nie śpię, bo ja już nie mam żadnej akceptowalnej pozycji do spania.... ja mam termin wg francuskiego kalendarza na 25.02, ale poważnie liczę, że zdjęciu szwu w ten czwartek przyśpieszy koniec mojej ciąży..., jeśli nie to w piątek zabieram się za mycie łazienki, kuchni i okien!!! Trzeba będzie pomóc szczęściu
![]()
Uwierz, że przeżywam to samo. A w nocy aż mi się płakać chce przez tą bezsilność ..Czy Was tez tak ciągnie brzuch? Mam taki dziwny ból w prawej stronie brzucha przy ruchach. Na łóżku miejsca znajsc nie mogę
Czas leci nieubłaganie... ja jeszcze synka nie urodziłam A wyobrażałam sobie już jaką będę teściową albo babciąJa to nawet nie wiem kiedy to zleciało;D tak te 9 miesięcy moment minęło ze aż strach pomyśleć jak bedzie potem czas zasuwał;p
Ojoj prześliczna jest❤ choruje Ci ?Tydzień w przedszkolu i taka sytuacja![]()
Ogolnie u niej choroby to katar. Takze chodzi do przedszkola juz jak miala 2. 5 roczku i jest okej. Teraz nie była 2 miesiace wiec liczyłam sie z tym, ze zaraz będzie ciągać nosem. Inhalacja z soli i będzie dobrzeOjoj prześliczna jest❤ choruje Ci ?
Ja koło 5 do pracy musiałam wstawać, bo na 7, a nie chcę myśleć o której musiałabym wstawać, gdyby chłopak mnie nie zawoził i autem nie miałabym jakichś 10 minut drogi, bo pracuję poza Poznaniem, a komunikacja podmiejska jeździ u nas na zasadzie "wszystkie (dwaOjej, to wcześnie do pracy musicie wstawać... Ja tak wcześnie wstawałam, jeśli miałam za dużo testów do sprawdzenia z dnia na dzień, a obiecałam uczniom, że im szybko sprawdzę
Ja też jeszczce nie śpię, bo ja już nie mam żadnej akceptowalnej pozycji do spania.... ja mam termin wg francuskiego kalendarza na 25.02, ale poważnie liczę, że zdjęciu szwu w ten czwartek przyśpieszy koniec mojej ciąży..., jeśli nie to w piątek zabieram się za mycie łazienki, kuchni i okien!!! Trzeba będzie pomóc szczęściu
![]()
Nie. Do tej pory nie miałam z tym problemu żadnego. Dopiero niedawno zyly zaczęły byc widoczne a wczoraj jedna sie zrobila naprawde duza i bolesna. I nogi bola jak kołki ale chyba się woda zbiera. We wtorek ide na wizytę to zobaczymy.A nosisz takie uciskowe skarpety za kolano. Jak mnie położono do łóżka, to pobrano wymiary moich ud i łydek i dostałam receptę na pobranie z apteki takich rajstop/skarpet. One mają za zadanie nie dopuszczać do zakrzepów i do powstawania żylaków. I naprawdę pomagają. Plus nogi w górze jak śpisz. Ciężko się było mojemu ukochanemu nauczyć je zakładać, ale opanował tę sztukę. Podobno po porodzie też przez parę tygodni warto je zakładać.