U mnie z grubszą czapką też słabo, mam sporo cienkich bawełnianych czapeczek, 2 ciut grubsze, a takie typowo zimowe, to na kilkuletnie dziecko dopiero od siostryJa właśnie nawet nie mam grubszek czapki tylko cienka bawełnianasie przygotowalam hoho
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie z grubszą czapką też słabo, mam sporo cienkich bawełnianych czapeczek, 2 ciut grubsze, a takie typowo zimowe, to na kilkuletnie dziecko dopiero od siostryJa właśnie nawet nie mam grubszek czapki tylko cienka bawełnianasie przygotowalam hoho
O jeju w porównaniu do mnie, to masz wysoko brzuchDziewczyny mam nadzieje ze to jedno z ostatnich zdjec w dwupaku;D brzuch się zrobil mega duży;D
Coraz niżej i niżejTez fajny brzuszek[emoji173]
Coraz niżej i niżej [emoji28]
To ja mam dopiero wysoko! Nic a nic się nie obniżaO jeju w porównaniu do mnie, to masz wysoko brzuch![]()
To ja mam dopiero wysoko! Nic a nic się nie obniża [emoji85]
Faktycznie malutki brzuszekA To moj brzuszek jak bylam u lekarza to pani do mnie jedna pani to chyba w polowie ciazy a ja ze za kilka dni ide rodzic [emoji23]haha mocno sie zdziwila[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1232577
U mnie cały czas białoU mnie wczoraj padal snieg, w nocy snieg wiec jest mega bialoa ja mam tylko przygotowany polarowy kombinezon dla małej;p
Faktycznie malutki brzuszek [emoji54][emoji51]