reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
U mnie też się nic nie dzieje, ale nigdy nic nie wiadomo ;)

@Święta92, zdaję sobie sprawę, że pierwsza ciąża jest jednak wyjątkowa, dlatego tym bardziej mi się nie śpieszy do pożegnania z brzuszkiem.
Druga ciąża przy dziecku jest juz inna. Wiadomo nie jest zle mi teraz. Bo jestem sprawna w sumie nic mnie nie boli, mam gorsze dni czasami. Śmigam jakbym w ciazy nie byla i kocham kopniaki nawet te bolące 😍😍😍 teraz ciagle czuje córkę tak nisko jakby miała wypaść 😂

Ja tam dobrze wspominam ciaze 1 i 2 nie bylo problemow[emoji38]
Druga ciąża przy dziecku jest juz inna. Wiadomo nie jest zle mi teraz. Bo jestem sprawna w sumie nic mnie nie boli, mam gorsze dni czasami. Śmigam jakbym w ciazy nie byla i kocham kopniaki nawet te bolące [emoji7][emoji7][emoji7] teraz ciagle czuje córkę tak nisko jakby miała wypaść [emoji23]

Zostal mi tydzien do porodu i szczerze od dwóch dni mam takie emocje ze codziennie wstaje i liczę na to ze to juz dzis.... i codziennie mam wrażenie że nie zniosę ani jednego dnia dłużej... jakas totalna porażka...
A najlepsze jest to ze maz jest całymi dniami w pracy a jak wraca to tez coraz częściej puszczają mu emocje. I kolo się zapętla.... powiem wam ze jestem powoli na wyczerpaniu.
Mam to samo. Kryzys totalny..

My dziś Jesteśmy po wizycie. Na ktg spokój 🙈 Lena ma 3200 g. Więc tak jak mówiliśmy 3500 nie przekroczy. Przepływy i łożysko są ok, więc te kilka dni jeszcze wytrzyma. Szyjka jest miękka i skrócona, gotowa do porodu. Ale bez rozwarcia. 🤷 Lekarz mówi, że jak się zaczną skurcze to pójdzie ale no na razie cisza. Skierowanie mam na niedzielę, że już ją muszą wywoływać więc będę dzwonić do szpitala i pytać kiedy przyjechać bo czasem już chcą dzień wcześniej na jakieś badania czy coś. Także ten.. za tydzień o tej porze już na pewno będzie z nami 🙈 ale nadal mam nadzieję że ruszy samo... Ma jeszcze 4 noce.

My dziś Jesteśmy po wizycie. Na ktg spokój 🙈 Lena ma 3200 g. Więc tak jak mówiliśmy 3500 nie przekroczy. Przepływy i łożysko są ok, więc te kilka dni jeszcze wytrzyma. Szyjka jest miękka i skrócona, gotowa do porodu. Ale bez rozwarcia. 🤷 Lekarz mówi, że jak się zaczną skurcze to pójdzie ale no na razie cisza. Skierowanie mam na niedzielę, że już ją muszą wywoływać więc będę dzwonić do szpitala i pytać kiedy przyjechać bo czasem już chcą dzień wcześniej na jakieś badania czy coś. Także ten.. za tydzień o tej porze już na pewno będzie z nami 🙈 ale nadal mam nadzieję że ruszy samo... Ma jeszcze 4 noce.
A przypomnij mi w ktorym tygodniu&dniu ciazy jestes?

reklama
No to fajnie[emoji38]
My dziś Jesteśmy po wizycie. Na ktg spokój [emoji85] Lena ma 3200 g. Więc tak jak mówiliśmy 3500 nie przekroczy. Przepływy i łożysko są ok, więc te kilka dni jeszcze wytrzyma. Szyjka jest miękka i skrócona, gotowa do porodu. Ale bez rozwarcia. [emoji1745] Lekarz mówi, że jak się zaczną skurcze to pójdzie ale no na razie cisza. Skierowanie mam na niedzielę, że już ją muszą wywoływać więc będę dzwonić do szpitala i pytać kiedy przyjechać bo czasem już chcą dzień wcześniej na jakieś badania czy coś. Także ten.. za tydzień o tej porze już na pewno będzie z nami [emoji85] ale nadal mam nadzieję że ruszy samo... Ma jeszcze 4 noce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry