Maluszek001
Fanka BB :)
To u mnie tydzień temu poszło szybciej. "Tylko" 40 minutJa leze sobie w szpotalu i pewnie poleżę trochęmasakra. Co tu robic
brak rozwarcia szyjka troche miękka
plakac mi sie chce
przyjecie na izbie 1.5 h masakra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u mnie tydzień temu poszło szybciej. "Tylko" 40 minutJa leze sobie w szpotalu i pewnie poleżę trochęmasakra. Co tu robic
brak rozwarcia szyjka troche miękka
plakac mi sie chce
przyjecie na izbie 1.5 h masakra
Swoje jeszcze zrobili takzw zobaczymyCo powiedzieli na wyniki?
W sumie jak każda ziołowa poza miętą, czy to jakaś melisa, pokrzywa, rumianek - wszystkie niedobre, ale do wypicia jak potrzebaOd tygodnia ją pije i faktycznie szału w smaku nie ma![]()
A jak szyjka, rozwarcie? Coś się dzieje? Bo ja żadnych skurczy, to już w ogóle się obawiam, że jeszcze długo poczekamTo u mnie tydzień temu poszło szybciej. "Tylko" 40 minutdzisiaj mam kolejne ktg i już się boję co na nim wyjdzie bo cały czas mnie skurcze męczą
![]()
Wydaje mi się że nic się nie dzieje... Wizytę u mojej ginekolog mam we wtorek dopieroA jak szyjka, rozwarcie? Coś się dzieje? Bo ja żadnych skurczy, to już w ogóle się obawiam, że jeszcze długo poczekam![]()
haha za to na moim pierwszym KTG tylko spokojne piki były, niewychodzące poza ten zielony pasek, skurczy zeroTakie piękne skurcze miałam tydzień temu. Gdzie lekarka mnie wysłała do szpitala bo podobno rodzępewnie ją dzisiaj zaskoczę swoją osobą
![]()
A to w szpitalu nie sprawdzali?Wydaje mi się że nic się nie dzieje... Wizytę u mojej ginekolog mam we wtorek dopiero![]()
No w sobotę sprawdzali jeszcze jak wychodziłam to wtedy nic się nie działoA to w szpitalu nie sprawdzali?![]()
DziwneNo w sobotę sprawdzali jeszcze jak wychodziłam to wtedy nic się nie działo![]()