Katarzyna 1987
Fanka BB :)
To wychodzi na to że lekarze zabijają dzieci? Gdyby nie intuicja matek działu się takie straszne sytuacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 2 lata temu mialam pierwsze poronienie i wyladowalam w szpitalu. Bylam w 8tc. Lekarz kazal mi sie nie zgadzac na lyzeczkowanie chyba ze po samoistnym poronieniu nie oczyscila bym sie calkowicie wtedy to konieczne. W szpitalu oczywiscie patrzyli na mnie jak na debila gdy odmowilam lyzeczkowania. Dostalam leki na rozesjcie szyjki macicy no i sie zaczelo... poronilam na wlasna dłonNie wiem czemu lekarzem nie jestem. Tak powiedziała
Jest straszne masz rację, ja poroniłam we wrześniu ubiegłego roku, zarodek był mocno zagnieżdżony i nie poroniłam samoistnie.Ja 2 lata temu mialam pierwsze poronienie i wyladowalam w szpitalu. Bylam w 8tc. Lekarz kazal mi sie nie zgadzac na lyzeczkowanie chyba ze po samoistnym poronieniu nie oczyscila bym sie calkowicie wtedy to konieczne. W szpitalu oczywiscie patrzyli na mnie jak na debila gdy odmowilam lyzeczkowania. Dostalam leki na rozesjcie szyjki macicy no i sie zaczelo... poronilam na wlasna dłon. Potem dali mi tylko kroplowke i powiedzieli ze jesli bede mocno krwawic to wtedy nawet bez mojej zgody biora mnie na zabieg. Na szczescie poronilam wszystko i rano nastepnego dnia wypisali mnie do domu. Nie zycze tego nikomu. Jest to straszne przezycie.
Też mam mdłości przez cały dzień i wymiotuje czasami raz czasami 2 razy dziennie.Witam kochane mam termin na 18 lutego to moja 3 ciąża. I tu mam pytanko czy macie mdłości nie do zniesienia? U mnie to jakaś makabra całe dnie a apetyt jest bardzo mizerny, wmuszam w siebie jedzenie, żeby malenstwo miało z czego brac korzyśći. Jak sobie radzicie z apetytem, co jecie ? Ja mam wstręt do mięsa w sumie prawie ze do wszystkiego![]()
Mi lekarz polecił na mdłości w ciąży Prevomit. Brałam tylko raz jak już naprawdę ciężko było wytrzymać i mi pomogłoTeż mam mdłości przez cały dzień i wymiotuje czasami raz czasami 2 razy dziennie.
Ja bym wszystko zjadła oczami, ale jak tylko poczuje zapach to już mnie cofa i też muszę w siebie wmuszać.
Jak już nie mogę sobie dać rady to pije miętę parzoną z liści, trochę łagodzi, próbowałam też mięty z odrobiną imbiru, też mi było po tym lepiejwiem, że są też jakieś tabletki w aptekach łagodzące mdłości, ale osobiście nie próbowałam
![]()