My jesteśmy w 19tc a ruchy czujemy już od około końcówki 17 tygodnia <3 najpierw to było delikatne łaskotanie, potem takie jakby lekkie puknięcia od środka. A teraz już mamy nawet pierwszy filmik na którym pięknie widać jak się rozpycha
dopiero czujemy ruchy od okolo tygodnia a maleństwo z dnia na dzień coraz bardziej się rozkręca 
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Hej, ja dzisiaj mam 19+0 i czuć zaczęłam około 2 tygodnie temu, takie delikatne łaskotanie, teraz już czuje normalnie jakby dziecko stópką uderzało [emoji16]
Czesc Dziewczyny!
Czy Wy juz czujecie ruchy dziecka? W ktorym momencie ciazy poczulyscie po raz pierwszy?
sandra0777
No to jest nadzieja, ze nie dlugo tez poczuje. A brzuch tez mi wywalilo nad pepkiem, czyli bardziej uklad trawienny.
sandra0777
Ja nie, bo mi lekarz zabronil. Ale ja mam zagrozona ciaze, bo skraca sie szyjka, a kawa wywoluje skurcze.Hej dziewczyny.
Czy pijecie może kawę?![]()
Monik93
Mi tez powiedzial ze kawa w ciazy jest zabroniona, za to czarna herbata jak najbardziej dozwolona. Nie ukrywam, ze pozwalam sobie na mała kawe z mlekiem ze 2 razy w tygodniu, bo wyczytałam ze mozna, ale w małych ilosciach.Ja nie, bo mi lekarz zabronil. Ale ja mam zagrozona ciaze, bo skraca sie szyjka, a kawa wywoluje skurcze.
Monik93
Ja nie, bo mi lekarz zabronil. Ale ja mam zagrozona ciaze, bo skraca sie szyjka, a kawa wywoluje skurcze.
To musisz lezec ? Czy jak to wyglada ?
zgredzus
Ja piję 1 dziennie.
Hej dziewczyny.
Czy pijecie może kawę? [emoji848]
reklama
Michalina_25
ja piję 2 dziennie ale takie słabszeHej dziewczyny.
Czy pijecie może kawę?![]()