Moja pierwsza, i właśnie nie wiadomo jeszcze coA to Twój maluszek tak się chowa i nie chce się mamie pokazać
Twoja pierwsza ciąża ? ☺
reklama
sandra0777
Fanka BB :)
Dziewczyny, a czy ktoras z Was rozwazala bankowanie krwi pepowinowej albo sznura pepowiny?
O nie, to mnie nie pocieszyłaś! Oby jak najkrócej, bo wiem, co to ból kręgosłupaNo mam nadzieje że będzie chciała wyjść jednak po terminie
W pierwszej ciąży bóle pleców a szczególnie lędźwi dopadły mnie m-c przed terminem, więc jeszcze wszystko przed Tobąa w tej to już mam bóle pleców z dwa m-ce.
Mi to przeszło przez myśl, ale jak zobaczyłam, ile to kosztuje, to nie ma opcji, zresztą nie wiadomo na ile, to się faktycznie przydaje.Dziewczyny, a czy ktoras z Was rozwazala bankowanie krwi pepowinowej albo sznura pepowiny?
Mnie jakos to nie przekonuje. Jak chodzilan na szkole rodzenia bardzo na to namawiali, ale jaki procent z tego mieli tego nie wiemDziewczyny, a czy ktoras z Was rozwazala bankowanie krwi pepowinowej albo sznura pepowiny?

Paola_89
U mnie w pierwszej i w tej nie było żadnej wątpliwości co siedzi w brzuszkuMoja pierwsza, i właśnie nie wiadomo jeszcze coco usg to inaczej doktor mówi bo twierdzi że nie chce się pokazać
![]()

No to masz niezłego pecha ale jeszcze troche wizyt przed Wami to może w końcu się dowiecie

To ja mam jeszcze mniejszypoczątek 27 tygodnia
![]()
Faktycznie malutki brzuszek

Monik93
Kochana, jak nas pewnie niedługo wywali to hohoFaktycznie malutki brzuszeka ja się przejmowałam, że mi wszyscy mówią, że mam za mały brzuch jak na ten miesiąc
![]()

Monik93
Dziewczyny! Nie wiem juz co robic. Od tygodnia cierpię na bezsennosc. Ta godzina a mi sie spac nie chce.. jak juz usnę, to sie budze co chwilę a koniec końców 6 rano oczy jak 5 zl.. za to dopiero od godziny 8 usypiam i sie budze okolo 11. Masakra! Nigdy w zyciu nie mialam problemu ze snem bo mam melodię do spania. No.. az to teraz
lekarz mi kazal pic melisę, ale efektów to ja nie widzę..

reklama
Kochana spróbuj magnez jakis dobry bracDziewczyny! Nie wiem juz co robic. Od tygodnia cierpię na bezsennosc. Ta godzina a mi sie spac nie chce.. jak juz usnę, to sie budze co chwilę a koniec końców 6 rano oczy jak 5 zl.. za to dopiero od godziny 8 usypiam i sie budze okolo 11. Masakra! Nigdy w zyciu nie mialam problemu ze snem bo mam melodię do spania. No.. az to terazlekarz mi kazal pic melisę, ale efektów to ja nie widzę..