reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
No mam nadzieje że będzie chciała wyjść jednak po terminie 😁

W pierwszej ciąży bóle pleców a szczególnie lędźwi dopadły mnie m-c przed terminem, więc jeszcze wszystko przed Tobą 😉 a w tej to już mam bóle pleców z dwa m-ce.
O nie, to mnie nie pocieszyłaś! Oby jak najkrócej, bo wiem, co to ból kręgosłupa :(

Moja pierwsza, i właśnie nie wiadomo jeszcze co :p co usg to inaczej doktor mówi bo twierdzi że nie chce się pokazać :p
U mnie w pierwszej i w tej nie było żadnej wątpliwości co siedzi w brzuszku 😀
No to masz niezłego pecha ale jeszcze troche wizyt przed Wami to może w końcu się dowiecie 😉

Dziewczyny! Nie wiem juz co robic. Od tygodnia cierpię na bezsennosc. Ta godzina a mi sie spac nie chce.. jak juz usnę, to sie budze co chwilę a koniec końców 6 rano oczy jak 5 zl.. za to dopiero od godziny 8 usypiam i sie budze okolo 11. Masakra! Nigdy w zyciu nie mialam problemu ze snem bo mam melodię do spania. No.. az to teraz 🙁 lekarz mi kazal pic melisę, ale efektów to ja nie widzę..

reklama
Dziewczyny! Nie wiem juz co robic. Od tygodnia cierpię na bezsennosc. Ta godzina a mi sie spac nie chce.. jak juz usnę, to sie budze co chwilę a koniec końców 6 rano oczy jak 5 zl.. za to dopiero od godziny 8 usypiam i sie budze okolo 11. Masakra! Nigdy w zyciu nie mialam problemu ze snem bo mam melodię do spania. No.. az to teraz 🙁 lekarz mi kazal pic melisę, ale efektów to ja nie widzę..
Kochana spróbuj magnez jakis dobry brac:) ja śpię jak zabita 😂

Do góry