A ja jeszcze nie mam fotelika
W tej kwestii zdaje się na chłopaka, niech też coś wybierze! Kupujemy nowy, ja w ogóle niezbyt lubię używane rzeczy, siostra coś wspominała, że może od brata męża by nam załatwiła, ale pewnie jeszcze w użytku mają, zresztą ja nie dopytywałam, bo raczej nastawiliśmy się na nowy, ale nie pomyślałam nawet, że używany fotelik to jednak ryzyko w kwestii bezpieczeństwa. Tyle, że jak używany po kimś z rodziny (i widać, że zadbany), to raczej mało prawdopodobne, żeby zagrażał bezpieczeństwu. Inna sprawa, że każdy inaczej podchodzi do wyprawki i ma swoje priorytety, ale i tak najważniejsze, żeby dzidzia była kochana ❤
reklama
Kurczę, obie ładneLepiej dziewczyny pomóżcie mi ktora podloge wybrać![]()
Ewq9
Fanka BB :)
Ja mam takie szare panele i wyglądają świetnie [emoji16] nie identyczne ale podobne [emoji16]
Lepiej dziewczyny pomóżcie mi ktora podloge wybrać [emoji23]
Ja wybrałabym te po lewejLepiej dziewczyny pomóżcie mi ktora podloge wybrać![]()
zgredzus
Szarość!
Lepiej dziewczyny pomóżcie mi ktora podloge wybrać [emoji23]
sandra0777
Ile osob-tyle opinii. Dla mnie tez ten po lewej.
To musisz mi dac znac gdzie sprzedajeszDokladnie. Szczegolnie, ze mozna kupic maxi cosi cabriofix za 350 zl. Lepiej zaoszczedzic na czyms innym.. Ale wiadomo kazdy robi jak uwaza. Ja bym kupila wozek używany ale moj maz nie lubi uzywanych rzeczy niestety. Czasami kupie cos w lumpie to kłamie ze ze skleputakze taki typ. Ja pozniej poprostu sprzedaje wszystko co kupie bo rzeczy mam prawie nowe
![]()
DokladnieA to nie atak, bo każdy sam decydujenikt nikogo niw chciał urazić
![]()
reklama
MimiiMalwina
Oglądałam dziś wózki i oszalala... za dużo tego.. Nie mam pojęcia który wybrać. Mieszkam blisko rzeki lasu i chciałam kupić wygodny wózek który sprawdzi się w każdym terenie.. jakie kolka żelowe czy pompowane?