reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No co lekarz to inne zalecenia. A co sie stało w noge tacie? Przez covid?? A to nie miał robionego wymazu???
Miał wymaz i wyszedł mu negatywny. Z krwi pozytywny. Miażdżyce ma. I czeka go udrożnienie żył. Wczoraj w nocy zaczął odczuwać ból nogi i miał zimną. Noc w miarę przespał a rano od nowa.. Przyjechali i zabrali go, 3,5 godziny w karetce siedział, a koniec końców go wypisali i ma skierowanie do poradni.. Jutro będziemy dzwonić, pytać co mamy robić.. Bo izolacje ma do 1 grudnia, tyle dni przed nim jeszcze.. Mój szwagier musiał go odebrać ze szpitala mimo że siedzimy na kwarantannie..

reklama
Co mu się z nogą stało? To z covidem związane?? W ogóle jak się czuje?
Niestety bałagan przez tą pandemię jest straszny wszędzie... Do chłopka wczoraj dzwonił dzielnicowy, zapytać, czy czegoś nie potrzebujemy i, że nie stoi pod oknem, bo nie ma czasu sprawdzać, czy jesteśmy faktycznie w domu 😆
U nas też nie sprawdzają, ani nie dzwonią. Nie, miażdżyce ma.. Skarży się na ból, dostał zastrzyki przeciwzakrzepowe. Nie jest to związane z covidem.

Miał wymaz i wyszedł mu negatywny. Miażdżyce ma. I czeka go udrożnienie żył. Wczoraj w nocy zaczął odczuwać ból nogi i miał zimną. Noc w miarę przespał a rano od nowa.. Przyjechali i zabrali go, 3,5 godziny w karetce siedział, a koniec końców go wypisali i ma skierowanie do poradni.. Jutro będziemy dzwonić, pytać co mamy robić.. Bo izolacje ma do 1 grudnia, tyle dni przed nim jeszcze.. Mój szwagier musiał go odebrać ze szpitala mimo że siedzimy na kwarantannie..
Teraz chorowac to teagedia. Moj tesciu mial teraz udar.. Ma zwężenie w tetnicy szyjnej, tylko czekac na kolejny udar... Musi miec zabieg stendy czy jakos tak. Ale przez pandemie nikt nie chce zrobic... Pewnie bedzie musial zrobić prywatnie bo to czekanie z tykajaca bombą.

Teraz chorowac to teagedia. Moj tesciu mial teraz udar.. Ma zwężenie w tetnicy szyjnej, tylko czekac na kolejny udar... Musi miec zabieg stendy czy jakos tak. Ale przez pandemie nikt nie chce zrobic... Pewnie bedzie musial zrobić prywatnie bo to czekanie z tykajaca bombą.
Ja już mam dość.. Tata też i nerwowy przez to. Ta pandemia to naprawdę jak dla mnie to ściema, to co oni odwalają...

Dziś byłam u ginekologa i znowu nie badał mnie od środka ( 27+6) nie wiem co mam o tym myśleć.. Ignas waży prawie kg,rozwija się prawidłowo. Glukoza wyszła w normie gorzej że znowu żelazo spadło wrr wiecznie mam problem z anemia..

Dziś byłam u ginekologa i znowu nie badał mnie od środka ( 27+6) nie wiem co mam o tym myśleć.. Ignas waży prawie kg,rozwija się prawidłowo. Glukoza wyszła w normie gorzej że znowu żelazo spadło wrr wiecznie mam problem z anemia..
Od srodka tzn. dopochwowo? Kochana, mnie lekarz bada przez brzuch od 12 tygodnia ciazy ;) czasem tylko dopochwowo jak czegos nie moze dojrzec a dziecko dobrze sie ustawi zeby sprawdzic wlasnie dopochwowo.

reklama
Od srodka tzn. dopochwowo? Kochana, mnie lekarz bada przez brzuch od 12 tygodnia ciazy ;) czasem tylko dopochwowo jak czegos nie moze dojrzec a dziecko dobrze sie ustawi zeby sprawdzic wlasnie dopochwowo.
Chodzi o to, ze powinien lekarz sprawdzac szyjke macicy czy sie skraca czy zamknieta itp. A usg normalne przez powloki brzuszne

Do góry