reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Aaa tak swoja droga, ginekolodzy nie przyjmuja pacjentek z covidem? Moja ostatnio mi powiedziala ze miala trzy w danym tygodniu... moze jak sie da wczesniej informacje to przygotuja sie odpowiednio i przyjmą 🤔
Raczej jak masz izolację, czy nawet tylko kwarantannę, to nie można nigdzie wyjść, a co dopiero ze stwierdzonym covidem do przychodni ginekologiczno-położniczej. Jakoś nie widzę, żeby mimo i tak już krótkiego czasu na wizytę, lekarz (jak i cały personel) dodatkowo ubierał covidowe wdzianko specjalnie, żeby przeprowadzić rutynową kontrolę u 1 pacjentki 😂 Co innego pewnie z nagłą wizytą na izbie przyjęć. Ja jestem zdrowa, na kwarantannie i wizyta mi przepadła. Ale skoro u Ciebie przyjmują, to widać wszystko zależy od przychodni. Tak, czy siak dziwne, że narażają pozostałe pacjentki 🤔

Ostatnia edycja:
reklama
Absolutnie.. szczerze nic konkretnego. Ubranka, wanienke, laktator, podgrzewacz do mleka , fotelik , kocyk, ręczniki po kąpieli.. muszę ogarnąć jeszcze rzeczy apteczno- kosmetyczne i dla siebie koszulę do szpitala
No mi tylko te kosmetyki dla dziecka przewijak i apteka i do prania musze kupic bo bede w grudniu prala ubranka

Raczej jak masz izolację, czy nawet tylko kwarantannę, to nie można nigdzie wyjść, a co dopiero ze stwierdzonym covidem do przychodni ginekologiczno-położniczej. Jakoś nie widzę, żeby mimo i tak już krótkiego czasu na wizytę, lekarz (jak i cały personel) dodatkowo ubierał covidowe wdzianko specjalnie, żeby przeprowadzić rutynową kontrolę u 1 pacjentki 😂 Co innego pewnie z nagłą wizytą na izbie przyjęć. Ja jestem zdrowa, na kwarantannie i wizyta mi przepadła. Ale skoro u Ciebie przyjmują, to widać wszystko zależy od przychodni. Tak, czy siak dziwne, że narażają pozostałe pacjentki 🤔
no to może miała pacjentki, które potem się pochorowały/miały objawy i jej zgłosiły. Co za czasy, że jak masz covida to nikt Cie nie przyjmie...

no to może miała pacjentki, które potem się pochorowały/miały objawy i jej zgłosiły. Co za czasy, że jak masz covida to nikt Cie nie przyjmie...
Chyba logiczne ze nie powinno sie przyjmowac chcesz zarażać inne pacjentki zeby cierpiały😰po to sa te obostrzenia zeby siedziec na tylku w domu na kwarantannie😤 niestety trzeba przeczekac i tyle

reklama
nie boj żaby, kiedy masz kolejną wizytę? no niestety ten test to nic przyjemnego - wymaz z nosa - okropieństwo, nie wyobrażam sobie ze skurczami jeszcze robić test żeby w ogóle wejść na Izbę Przyjęć, ale z tego co wiem w Św. Rodzinie ponoć nie testują, a pamiętam, że też chcesz tam rodzić. dzisiaj mam kolejną wizytę u mojego lekarza, zobaczymy jak szyjka i jaką decyzję podejmie...
Mojemu tacie robili z wymazu i wyszedł negatywny, także zrobili z krwi i wyszedł pozytywny. Z wymazu miał dość szybko, a z krwi kilka dni później chyba 3 dni.

Do góry