marta18691
Fanka BB :)
To superJa jestem dziewczyny dzisiaj po wizycie 30+2 tc. Tak się martwiłam po ostatniej wizycie, że synek mało waży a teraz ładnie przybrał na wadze bo już 1457gJa już obecnie mam 4kg na plusie, tylko nigdy nie może być za dobrze, bo też mam problem z szyjka, zaczyna się skracać, do tego mam jakąś bakterie w moczu i spadło mi żelazo, także od dzisiaj antybiotyk, tabletki dopochwowe i żelazo
Doktor kazała mi dużo leżeć a ja przez całą ciążę byłam bardzo aktywna fizycznie ( wcześniej również) więc nie wiem czy długo w łóżku wytrzymam

Też już czekam do wizyty, jak powie, że wszystko ok, to pewnie dopóki sił mi starczy, będę aktywna. Brzuch też mi twardnieje, ale to już od dawna, biorę na to ten Aspargin, ale czy to coś daje, to bym nie powiedziała
  Też już czekam do wizyty, jak powie, że wszystko ok, to pewnie dopóki sił mi starczy, będę aktywna. Brzuch też mi twardnieje, ale to już od dawna, biorę na to ten Aspargin, ale czy to coś daje, to bym nie powiedziała 
 teraz przy dziecku to nawet jak padam na,, pysk,, to nie ma zmiłuj bo mama robi najlepsze kakao
teraz przy dziecku to nawet jak padam na,, pysk,, to nie ma zmiłuj bo mama robi najlepsze kakao