Monik93
Fanka BB :)
A to moja lekarka nic o tym nie wspominała, dziwneMoże dlatego, że ostatni raz byłam u niej w 25tc., zapytam na najbliższej wizycie
A jak wygląda to badanie?
Tak jak usg, tylko lekarz szuka kolorów niebieskich i czerwonych na pępowinie i mierzy jej przeplywy.
W trzech miejscach patrzy o ile kojarze. W główce również. Zapytaj lekarki jak bedzie okazja

teraz przy dziecku to nawet jak padam na,, pysk,, to nie ma zmiłuj bo mama robi najlepsze kakao
teraz przy dziecku to nawet jak padam na,, pysk,, to nie ma zmiłuj bo mama robi najlepsze kakao  ja znowu też chodzę spać po północy albo i dalej, bo codziennie jak już leżę to myślę co na obiad zrobić
 ja znowu też chodzę spać po północy albo i dalej, bo codziennie jak już leżę to myślę co na obiad zrobić  i tak zasypiam bardzo późno a budzę się codziennie o 7:20  i już nie usnę, mieszkam sama z mężem i choć mogłabym spać do 11ej to nie umiem a jak już pojawi się dzidzia to pewnie będę żałowała, że nie spałam jak mogłam
 i tak zasypiam bardzo późno a budzę się codziennie o 7:20  i już nie usnę, mieszkam sama z mężem i choć mogłabym spać do 11ej to nie umiem a jak już pojawi się dzidzia to pewnie będę żałowała, że nie spałam jak mogłam 

i plus 11,5kg
 i plus 11,5kg

.
. , no ale i tu zobaczymy jak będzie.
, no ale i tu zobaczymy jak będzie.

. Czekam aż dojdę do przynajmniej 34 tygodnia!!! z nadzieją, że tym razem będzie dobrze.
. Czekam aż dojdę do przynajmniej 34 tygodnia!!! z nadzieją, że tym razem będzie dobrze.