reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No niestety ceny kosmos. 😂 Ja bym mogla miec dom ale tylko w mieście. Bo za miastem to nie dla mnie. Cale zycie bym tylko woziła dzieci 😂a to do szkoly a to tance, logopeda, basen itp 😂
Ja mam w miescie tylko ze mniejszym troche bo na Śląsku normalnie wszedzie mam blisko biedronka rynek przedszkole 1.2km z Kinga chodze z buta wiec 5km dziennie😁🙉

reklama
Ja mam w miescie tylko ze mniejszym troche bo na Śląsku normalnie wszedzie mam blisko biedronka rynek przedszkole 1.2km z Kinga chodze z buta wiec 5km dziennie😁🙉
No to blisko fajnie 😀😀 u mnie przedszkole zamknięte 😥😥juz wściekła jestem to mialbyc ostatni spokojny czas dla mnie 😂bo te chwile juz nie wrócą. I jestem pewna ze do świąt bedzie zamkniete....

No to blisko fajnie 😀😀 u mnie przedszkole zamknięte 😥😥juz wściekła jestem to mialbyc ostatni spokojny czas dla mnie 😂bo te chwile juz nie wrócą. I jestem pewna ze do świąt bedzie zamkniete....
No moja jeszcze pochodzi do 22grudnia a potem dopiero 18stycznia jak bede miala sile z nia chodzic bo 2tygodnie i potem i cc bede miala😁hardkor normalnie🙉

No moja jeszcze pochodzi do 22grudnia a potem dopiero 18stycznia jak bede miala sile z nia chodzic bo 2tygodnie i potem i cc bede miala😁hardkor normalnie🙉
Noooo! Ja dzisiaj musze wkoncu ustalić z lekarzem jak ja rodze 😀musze sie nastawić psychicznie 😂 chociaz u nas to w ogole w szpitalu abstrakcja ten moj napisze ze cesarka a i tak decyduje lekarz w szpitalu 😂 bo wiem, ze mówił ze przez cukrzyce 2 tygodnie szybciej będzie chciał rozwiązać ciąże 😀 czyli 1 luty okolo 😂 a 11 lutego musze byc na chodzie bo córka konczy 5 lat! I trzeba zrobić imprezke 😂to albo niech to będzie na koniec stycznia albo po urodzinach corki 😂

Noooo! Ja dzisiaj musze wkoncu ustalić z lekarzem jak ja rodze 😀musze sie nastawić psychicznie 😂 chociaz u nas to w ogole w szpitalu abstrakcja ten moj napisze ze cesarka a i tak decyduje lekarz w szpitalu 😂 bo wiem, ze mówił ze przez cukrzyce 2 tygodnie szybciej będzie chciał rozwiązać ciąże 😀 czyli 1 luty okolo 😂 a 11 lutego musze byc na chodzie bo córka konczy 5 lat! I trzeba zrobić imprezke 😂to albo niech to będzie na koniec stycznia albo po urodzinach corki 😂
Haha moja ma 8 sycznia 6lat i tez ciężko będzie😂

Ich porabalo naprawdę ja mieszkalam w fajnej rodzinnej dzielnicy 50metrow kw mieszkanie bylo....a lublin to duze missto i dziwia mnie ceny
No niestety teraz ciężko kupić coś fajnego w mieście (albo nawet najbliższej okolicy dużego miasta) w dobrej cenie, szkoda, że pensje tak szybko nie rosną.

reklama
Do góry