Moja siostra urodzila 10go 12 nastego wyszla juz po cc. Teraz szybko wypuszczajaNo mojej siostrze np poszły dwie paczki, bo mała dużo kupki robiła. A po porodzie SN była kilka dni.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Siostra w tamtym roku rodziła w kwietniu. Była chyba 3 dni o ile dobrze pamiętamMoja siostra urodzila 10go 12 nastego wyszla juz po cc. Teraz szybko wypuszczają.
MimiiMalwina
Ile u Was takie badanie kosztujeJak to lekarz stwierdził, że jest to pół 3d, bo łożysko przy główce przeszkadzało![]()
Pewnie zależy od szpitala, u mnie trzeba miec. Musisz sie dowiedziec w swoim szpitaluJa gdzies czytalam ze warto wziac swoje ale generalnie powinni miec w szpitalu... czy to jakies przeterminowane informacje?![]()
marta18691
4d 300zlIle u Was takie badanie kosztuje
marta18691
A mi tez ostatnio twardnieje brzuch jakos 

marta18691
Ja wezme 2paczki maleSiostra mi mówiła, że najlepiej małą paczkę pampersów i dodatkowo jeszcze parę z nowej.![]()

marta18691
Nie zawsze tak szybko wypuszczaja wiem bo juz 3 cc bede miala typowo 3doby na 4dzien wypuszczaja jak wszystko ok jest...zalezy od szpitalaSiostra w tamtym roku rodziła w kwietniu. Była chyba 3 dni o ile dobrze pamiętam![]()
reklama