reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
O kurde, dzisiaj masz 31+6 chyba tak ? To młodsza od mojego a taka sama waga [emoji1][emoji1] będą duże zdrowe dzieciaki [emoji1][emoji1]
Hej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna! :) waży prawie 2200 także kawał kobietki juz :D

O kurde, dzisiaj masz 31+6 chyba tak ? To młodsza od mojego a taka sama waga [emoji1][emoji1] będą duże zdrowe dzieciaki [emoji1][emoji1]
Dzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźny :p zaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie:p

Hej dziewczyny, my dzisiaj po Usg kontrolnym. Wszystko jest ok. Wkoncu poznaliśmy płeć - dziewczyna! :) waży prawie 2200 także kawał kobietki juz :D
No w końcu się pokazała! Najważniejsze, że wszystko ok :) A który to tydzień? Ja będę miała wizytę w 31+3 i po cichu liczę, że jeszcze będzie mniej niż 2kg 😁

reklama
Dzisiaj dokładnie 32tc i dokładnie waga 2150. Ale i tak mi się wydaje że wynik pokaźny :p zaskoczyla nas dzisiaj i waga i płcią ze wkoncu pokazała sie:p
Ja też dziś mam 32tc 😉
Jak byłam na wizycie w 30t6d to Mała ważyła 1950 g i też się zszokowałam tą wagą 😮
Ale lekarz powiedział, że to normalna waga i według wagi wychodził wtedy 32tc, czyli jakby tydzień starsza. Ważne że dziecko przybiera na wadze ☺

Do góry