reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie niestety skóra zrobiła się w "paski". Rozstępy pojawiły się zarówno na udach, biust... Skóra na brzuchu też czerwona więc pewnie też się pojawia.

reklama
U mnie nic, żadnych rozstępów, a smaruję brzuch może 3 razy w tygodniu zwykłą oliwką, więc to chyba prawda że to kwestia genów :)
U mnie niestety skóra zrobiła się w "paski". Rozstępy pojawiły się zarówno na udach, biust... Skóra na brzuchu też czerwona więc pewnie też się pojawia.

To nie jest az tak dużo😊
Niby nie, ale dzień albo 2 dni później (tak sobie weszłam na tą wagę, poza oficjalnymi ważeniami co 2 tygodnie) był ponad kilogram więcej, więc się przeraziłam, ale może to woda albo coś, zobaczymy za tydzień na kolejnym oficjalnym ważeniu - do tego czasu wagi nie tykam 😂 Ale czuję, że w tym 3 trymestrze waga szybko poleci do góry i pytanie na ile wynika to z ciąży, a na ile z żarcia 😳😂

Niby nie, ale dzień albo 2 dni później (tak sobie weszłam na tą wagę, poza oficjalnymi ważeniami co 2 tygodnie) był ponad kilogram więcej, więc się przeraziłam, ale może to woda albo coś, zobaczymy za tydzień na kolejnym oficjalnym ważeniu - do tego czasu wagi nie tykam 😂 Ale czuję, że w tym 3 trymestrze waga szybko poleci do góry i pytanie na ile wynika to z ciąży, a na ile z żarcia 😳😂
Ja to ważę sie srednio co 3 dni 😂😂😂 mi ta waga chyba wolno idzie bo ciągle w biegu 😀nie mam czasu na nic. Wczorja wieczoren jak się położyłam to tak mnie pachwiny bolały 😂 ale ja duzo chodze spaceruje plus w domu ciagle cos bo remont. Dzisiaj np ide do szpitala do diabetologa i ide na piechote 3.5 km 😂 i w druga strone tez czyli juz bedzie 7 km 😀 takze kawal drogi 😀😀😀 mam nadzieję, ze dzięki temu ze jestem taka rozchodzona porod pojdzie jak blyskawica 😀

reklama
Do góry