kwiatek250
Fanka BB :)
Ja mam już 13kg na plusie, więc może już wystarczy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Urodziłabym już po pierwszym przebytym kilometrzeJa to ważę sie srednio co 3 dnimi ta waga chyba wolno idzie bo ciągle w biegu
nie mam czasu na nic. Wczorja wieczoren jak się położyłam to tak mnie pachwiny bolały
ale ja duzo chodze spaceruje plus w domu ciagle cos bo remont. Dzisiaj np ide do szpitala do diabetologa i ide na piechote 3.5 km
i w druga strone tez czyli juz bedzie 7 km
takze kawal drogi
mam nadzieję, ze dzięki temu ze jestem taka rozchodzona porod pojdzie jak blyskawica
![]()
Ty w innej sytuacji kochana jesteśUrodziłabym już po pierwszym przebytym kilometrze![]()
I jak wizyta???Ja mam bardzo duze zaufanie do mojego lekarza. Usg za tydzien mam u innego lekarza, ale tak jak piszesz spokoj jest wazny, wiec sprawdze to jeszcze na prywatnej wizycie w srode, bo nie daje mi to spokoju.
Hehe dobreTy w innej sytuacji kochana jesteśja przy mojej 4 latce ciagle biegam
takze czasami tez mam dosc wtedy dostaje sie mężowi, ze nie szanuje mojej ciazy
a dzien pozniej wracam do normalności
![]()
Ja w przyszlyn tygodniu zaczneHehe dobrea ja odkulkowuje ubranka z pierwszej parti wypranych
i potem te malenstwa trzeba poprasowac
![]()
Ja się właśnie zastanawiam, bo póki co nie mam nowych rozstępów (poza tymi, które miałam wcześniej, gdzieś na biodrach i piersiach), ale na wysokości pępka od niedawna mam lekko czerwoną skórę i tak sobie pomyślałam, że to pewnie zapowiedź rozstępów, a najbardziej to się boję tych wielkich czerwonychU mnie niestety skóra zrobiła się w "paski". Rozstępy pojawiły się zarówno na udach, biust... Skóra na brzuchu też czerwona więc pewnie też się pojawia.
U mnie na tyłku.. Takie czerwono - fioletoweU mnie niestety skóra zrobiła się w "paski". Rozstępy pojawiły się zarówno na udach, biust... Skóra na brzuchu też czerwona więc pewnie też się pojawia.