My łóżeczko już złożone mamy, coraz ciaśniej się robi, a wózek jak kupimy, to pewnie w garażu będzie stał

Ja w sumie tez planowałam nie kupować ciążowych ciuchów, długi czas mieściłam się w normalne, trochę dostałam od siostry, ale potem zaczęło się od legginsów, bo zwykłe już cisnęły, nazamawiałam tego trochę, jeszcze ogrodniczki, bo fajne haha, dżinsy ciążowe

tylko na górę nic ciążowego nie kupowałam - bluzy są w miarę dobre (ciut krótkie powoli się robią), jakieś luźniejsze swetry też się znajdą, kupiłam tylko 1 dłuższy sweter nieciążowy, więc poźniej też powinien być dobry

Kurtkę mam też rozmiar większą, nosiłam ją jeszcze zanim schudłam, no ale niestety brzuszka już prawie nie mieści

Gorąco Ci?? Zazdroo, bo mi we wszystkim jest zimno - dzisiaj 5/6 stopni u mnie było, a jak na chwilę zdjęłam rękawiczki to rąk nie czułam

Z butami to też dałam ciała, bo wszystkie mam wiązane i jeszcze muszę się nasiłować, żeby je w ogóle założyć - jakbym spuchła to bez butów będę wychodzić

W sumie nigdy chyba nie spuchłam jakoś widocznie, ale planuję kupić jakieś luźniejsze wciągane buty, żeby potem nie było