kwiatek250
Fanka BB :)
Trzymaj się, pomyśl sobie, że najdalej jutro będziesz tulić Czarusia do swojej piersiNo właśnie nie rosną...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się, pomyśl sobie, że najdalej jutro będziesz tulić Czarusia do swojej piersiNo właśnie nie rosną...
Nie nie, zaczelo sie naturalnie ale szybko mnie wzieki na stol.Gratuluję!!I zazdroszczę, że tak szybko poszło! Rodziłaś w końcu sn?
![]()
Mój Ignas waży już 3400 termin na poniedziałekU mnie właśnie problem w tym, że nie śpię więcej, mam tylko takie momenty senności w ciągu dnia, a jak się kładę, to nie ma zmiłuj - sen się ulatniaDaj znać po wizycie! Zazdroszczę wam tych wizyt w okolicy terminu, ja muszę czekać albo aż się zacznie coś dziać albo do 24tego :/
I jak się czujesz?? Planowany poród sn czy cc?O ja też jutro mam wizytę, w weekend myślałam że coś zaczyna się dziać w poniedziałek byłam na ktg i spokój ahh jak nic się nie zadzieje to 22.02 idę leżeć na oddział tak mi mówili w szpitalu przynajmniej
Tam niby są, ale nie wiadomo gdzie trafię po porodzie... Jest bardzo dużo pacjentek, zaraz na korytarzu będą kłaść [emoji2962]
U mnie we wtorek rano jeszcze zadnego rozwarcia nie bylo (tylko szyjka miekka)a w nocy z wt/srode juz zaczelam rodzicA liczyłam po cichu, że może skoro przeszłam po prawie dwóch tygodniach z "opuszka" na "palec", to może coś z tego będzie, a Wy mi piszecie, że tak już od tygodnia macie![]()
U mnie mala jak w szpitalu nie chciala jest to w domu co 2.5h je... gdzie karmienie trwa od pol h fo godzinywięc jestem ciagle z gołym cycem
Jak ja zazdroszczę;D ja to mam wrażenie że moja mala wogole nie daje mi przysnac;p za to w dzień odsypia, tyle że w dzień to człowiek zawsze sobie znajdzie robotęU mnie 25min max i spi[emoji23]