Karolina9933
Fanka BB :)
U nas jak poleci po plecach to ja sama z 10 zużywam hehehNo nie ukrywam że takjeszcze ja jak zmieniam pieluszke to pół biedy, ale mój facet to z 5 chusteczek zużywa na jedną kupę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas jak poleci po plecach to ja sama z 10 zużywam hehehNo nie ukrywam że takjeszcze ja jak zmieniam pieluszke to pół biedy, ale mój facet to z 5 chusteczek zużywa na jedną kupę
![]()
U nas to samo, w ogóle ze zmiana kupy to mega komedia jest, słyszę z pokoju obok np "ziomek, musiałeś się tak osrać po plecach?"No nie ukrywam że takjeszcze ja jak zmieniam pieluszke to pół biedy, ale mój facet to z 5 chusteczek zużywa na jedną kupę
![]()
Przepłukuje, bo zapominam płyn kupić do łazienki, żeby myćA w ciągu dnia ? Tylko przeplukujesz po karmieniu czy myjesz płynem?
A moj zjada ok 600 ml na dobe i robi max 1 kupke (i to czasem w bolach). Wody nie chce pic w ogole-nie daje sie oszukac. Ma 6 tygodni jutro, a przez 2 tygodnie przybral ostatnio 720 gram.Ljeszxze jedno pytanie do mam karmiących mm... ile kup dziennie robia Wasze maluchy na mleku modyfikowanym ?
A na wymioty też go bierze czasem?U nas to samo, w ogóle ze zmiana kupy to mega komedia jest, słyszę z pokoju obok np "ziomek, musiałeś się tak osrać po plecach?"![]()
Mój narzeczony powiedział, że siku przebierze, ale z kupy to nieA na wymioty też go bierze czasem?ja już kilka razy myślałam że tatuś nie wytrzyma
ciekawe co będzie jak młoda zacznie jeść marcheweczki, brokulki i inne takie
to dopiero będzie smród
![]()
To ja chyba jakas nawiedzona-zawsze myje plynem i zawsze wlaczam sterylizacjePrzepłukuje, bo zapominam płyn kupić do łazienki, żeby myć![]()
Mój jak czasem narobi to takie teksty lecą: ,,o kurczę, zaraz zwymiotuje", ,,teraz tatuś Cie przewinie" albo ,,od czego tu zacząć...". Czasem faktycznie rozbiorę go, ocenię sytuację i się zastanawiam jak do tego podejść xdA na wymioty też go bierze czasem?ja już kilka razy myślałam że tatuś nie wytrzyma
ciekawe co będzie jak młoda zacznie jeść marcheweczki, brokulki i inne takie
to dopiero będzie smród
![]()
Seeerio? [emoji50] to tylko moje dziecko tyle srojdoli? [emoji28]
U Bartka dokładnie tak samo wyglądało, ale po paru dniach już nie było po tym śladuCześć ciotki, czy u was tez tak wyglada??