reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Uuu 5 z przodu to już poważne plany jak dla mnie😂 Ja staniki kupuje u braffierki zawsze, bo tak to bym chodziła jak łachudra😂 A też mój mąż schudł ponad 20 kg i waży tyle, co ja. Trochę kaszana🙈
Mój waży od zawsze mniej ode mnie, aktualnie prawie 20kg 😱 i to nie ja jestem taka gruba, tylko on taki chudy 😂

Takie posiłki są sztos, ja bym to jadła aż się uszy trzęsą tylko najlepiej jeszcze grzanka czosnkowa do tego 😍😍😍
ja chyba będę robić burgery z mielonym z indyka dzisiaj na szamkę🙈 ale przez to zdjęcie aż zachciało mi się takiej sałatki, więc już sama nie wiem 😂 najchętniej zjadłabym wszystko
Ja chyba zrobię dzisiaj leniwe z zamrażarki 😋 kiedyś jak mi Czaruś pozwolił, to narobiłam zapas 😁

E nieee, akurat ja wolę sobie zrobić sama i komuś gotować 😁 pracowałam kiedyś na kuchni w gastro i w ogóle gotowanie to mój konik 🥰
Ja też uwielbiam gotować, ale przy dziecku to mi się nie chce, zwłaszcza jak jestem z nim sama, bo nigdy nie wiadomo kiedy mi przerwie 😁 ale 2 razy po porodzie udało mi się zrobić od podstaw ciasto francusko-drożdzowe na croissanty 😊😋

Bo to właśnie się ulatnia w moczu, a dziecko nie sięgnie buzią do pieluszki, a człowiek jednak, w trakcie przebierania chociażby włosy odgarnie, albo przypadkowo dotkną twarzy czy cos. Tak mi to tłumaczyły.
Mój oczywiście przy pierwszej zmianie pieluchy po szczepionce mnie obsikal 🤣
A wasze maluchy też tak płakały jak to piły? Bo mój się bardziej darł niż jak miał naraz trzy kłucia 🙈
A to chyba, że... Teraz już raczej nie, ale wcześniej lubił zasikać wszystko przy zmianie pieluszki, więc kto to wie 🤔
Mojemu podobno smakowało 😯 nie wiem, bo mnie nie wpuścili, tylko jedna osoba mogła być i był tatuś.

A to chyba, że... Teraz już raczej nie, ale wcześniej lubił zasikać wszystko przy zmianie pieluszki, więc kto to wie 🤔
Mojemu podobno smakowało 😯 nie wiem, bo mnie nie wpuścili, tylko jedna osoba mogła być i był tatuś.
Twój to sie angażuje w rodzicielstwo. U mnie niestety głównie ja się młodym zajmuje, jeszcze ogarniam milion innych rzeczy 🤦

Bo to właśnie się ulatnia w moczu, a dziecko nie sięgnie buzią do pieluszki, a człowiek jednak, w trakcie przebierania chociażby włosy odgarnie, albo przypadkowo dotkną twarzy czy cos. Tak mi to tłumaczyły.
Mój oczywiście przy pierwszej zmianie pieluchy po szczepionce mnie obsikal 🤣
A wasze maluchy też tak płakały jak to piły? Bo mój się bardziej darł niż jak miał naraz trzy kłucia 🙈
Moja wcale nie płakała tylko cmokała ze smakiem jak piła 😁

reklama
Do góry