No mój to tatuś na medal, ale z naszej dwójki to on bardziej chciał mieć dzieciTwój to sie angażuje w rodzicielstwo. U mnie niestety głównie ja się młodym zajmuje, jeszcze ogarniam milion innych rzeczy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mój to tatuś na medal, ale z naszej dwójki to on bardziej chciał mieć dzieciTwój to sie angażuje w rodzicielstwo. U mnie niestety głównie ja się młodym zajmuje, jeszcze ogarniam milion innych rzeczy![]()
Przyszła ci taka miłość matczyna do Czarusia czy nie ? Pytam, bo gdzieś czytałam, że to nie była planowana ciąża i ciężko było ci się odnaleźć.No mój to tatuś na medal, ale z naszej dwójki to on bardziej chciał mieć dzieciale on po prostu taki jest
![]()
Też jestem ciekawa, bo u mnie to trochę trwało. Przez pierwszy miesiąc praktycznie nie mówiłam nic do dziecka, teraz bym nie wytrzymała tak milczącPrzyszła ci taka miłość matczyna do Czarusia czy nie ? Pytam, bo gdzieś czytałam, że to nie była planowana ciąża i ciężko było ci się odnaleźć.
Pediatra mi mówiła, że ta szczepionka wydała się razem z kupka dziecka i przy zmianie pampersa trzeba od razu dokładnie myć ręce bo można się zarazićA jak to możliwe skoro w szczepionce jest nieaktywny wirus?Mój ma drugą dawkę w przyszłym tygodniu, więc pytam, żeby w razie co wiedzieć. Co prawda po pierwszej dawce mi nic nie było, ale 3 dni po chłopak miał biegunkę i jakoś tego nie połączyłam
![]()
Tak, moja siostra też płaciła za nie 9 zł teraz już 19 zł ale myślę, że to i tak nie jest źle.Jak moja starsza je piła to kosztowało 9 zł na receptę. Boze jak wszystko poszlo w górę.
Chętnie przygarnę od Ciebie te 10kg78 kgkluska ze mnie. Ile chce zgubić? Mi 10 kg wystarczy bo w tej wadze wygladam okej. Ja za bardzo kocham slodycze
![]()
Tak, teraz jest ok. W sumie cały czas go kochałam, ale po porodzie źle się czułam i mialam depresję, ciężko było mi się odnaleźć w nowej sytuacji, na szczęście to już minęłoPrzyszła ci taka miłość matczyna do Czarusia czy nie ? Pytam, bo gdzieś czytałam, że to nie była planowana ciąża i ciężko było ci się odnaleźć.
U mnie już jest 5ka z przoduJabtez mam ogromny biust, na tyle, że w normalnych sklepach nie ma dla.mnie rozmiaru
Mi się marzy 5tka z przodu haha.
Kto nie kochachociaż ja bardziej preferuje chipsy i frytki.
Moja pożegnała się z gondola, woli nosidełkoDuzo miejsca wasze dzieci maja w gondolach??
Ja też przed ciążą 54kg a teraz 51kgJa przed ciąża 54, a teraz 53.5kg![]()