reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja też przed ciążą 54kg a teraz 51kg 🙈 przy wzroście 174cm 🙊 chciałabym chociaż 10kg więcej mieć.
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taki rodzyn 🙈🙈🙈 przed ciążą 55kg, teraz po ciąży 50 😭 powoli staram się odrobić. Jedyne co to dawno nie miałam takiego płaskiego brzucha 🤷 w ogóle się tego nie spodziewałam

Nie pamiętam która z Was udostępniala tu te otulacze z aliexpress, ale właśnie wczoraj odebrałam moje dwa i jestem zachwycona 😍

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taki rodzyn 🙈🙈🙈 przed ciążą 55kg, teraz po ciąży 50 😭 powoli staram się odrobić. Jedyne co to dawno nie miałam takiego płaskiego brzucha 🤷 w ogóle się tego nie spodziewałam
Ja wieczorem zawsze ważę mniej niż rano 🤷 a zdrowo raczej nie jem, mogłabym żyć tylko na hamburgerach, frytkach i pizzy 🙈🙈 ja mam brzydka budowę ciała, bo wszędzie kości 😭

Tak, teraz jest ok. W sumie cały czas go kochałam, ale po porodzie źle się czułam i mialam depresję, ciężko było mi się odnaleźć w nowej sytuacji, na szczęście to już minęło 😊 ale nadal nie wyobrażam sobie, żebym miała się nim zajmować sama, chyba za bardzo się wszystkim stresuję.
Rozumiem. Najważniejszy w tym wszystkim jest luz, myślę że u mnie to jest źródłem spokoju u małego, bo na początku to tylko narzucałam sobie sama presję i się totalnie nie zgrywalismy, płakał razem z nim. Teraz odczuwam, że to wakacje, nie chce wracać aż do pracy 🤭
U mnie to samo, wszystko sama. Ciągle siedzi w robocie niestety. Moj nawet chyba nie wie gdzie zmywarka jest 😂😂😂 jeszcze druga córeczka takze mam co robić.
Ile druga ma ? Mój też ciągle w pracy, rozkręca firmę budowlaną, więc ciężko ma z czasem :(

Ja przed ciąża 54, a teraz 53.5kg😁
Ja przed ciążą jakieś 47kg, teraz 53kg.
Kiedy Ty masz na to czas??? Ja sie nie moge ruszyc, bo mlody spi na mnie.
Mam tak samo. Podziwiam to sprzątanie i gotowanie. Ja jak zjem cokolwiek, to jestem szczęśliwa 😂

Ja przed ciążą jakieś 47kg, teraz 53kg.

Mam tak samo. Podziwiam to sprzątanie i gotowanie. Ja jak zjem cokolwiek, to jestem szczęśliwa 😂
Poprostu przy drugim musialam się zorganizować bo nie mam wyjścia. Muszę przy starszej tez porobić, pouczyć ją itp itd. I hania tez jest raczej dzieckiem które nie utrudnia. Wystarczy, że do niej mowie ciagle. ja lubię mówić więc super, że ona jeszcze chce mnie słuchać 😂

Poprostu przy drugim musialam się zorganizować bo nie mam wyjścia. Muszę przy starszej tez porobić, pouczyć ją itp itd. I hania tez jest raczej dzieckiem które nie utrudnia. Wystarczy, że do niej mowie ciagle. ja lubię mówić więc super, że ona jeszcze chce mnie słuchać 😂
To moją trzeba nosić 😂 Nosić i to tak, aby wszystko dokładnie widziała dookoła. Pozostałe atrakcje ją na krótko zajmują.

reklama
Rozumiem. Najważniejszy w tym wszystkim jest luz, myślę że u mnie to jest źródłem spokoju u małego, bo na początku to tylko narzucałam sobie sama presję i się totalnie nie zgrywalismy, płakał razem z nim. Teraz odczuwam, że to wakacje, nie chce wracać aż do pracy 🤭

Ile druga ma ? Mój też ciągle w pracy, rozkręca firmę budowlaną, więc ciężko ma z czasem :(
Druga ma 5 lat. Takze łatwo nie jest, ale jestem szczęśliwa 😀 wiem, że za kilka lat bede tęsknić za tym wszystkim. Moj pracuje od 8 do 16 na etat. A pozniej swoją działalność jeszcze ma więc pracuje. Niestety w domu mu ciezko z nami pracować, więc musi iść do biura. Szkoda mi go bo pracuje duzo, więc w weekend daje mu spac do 10 chociaz, żeby odpoczął. Ja mam w sobie duzo luzu więc mi to wszystko ułatwia. Chociaz czasami mam poprostu dość, ale rano wstaje i zapominam o wszystkim

Do góry