reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja juz zapomnialam co to sen 4h ciagiem .... 3tez rzadko, zazwyczaj pobudka co 2-2,5h 😭
łącze się w bólu 😓 u mnie to samo. rano zaliczyliśmy spacer a teraz śpi na mnie 😑 i wex tutaj obiad zjedz albo dietę trzymaj aha....nie mam na to pomysłu.
w pracy jestem mega zorganizowana i wszystko musi chodzić jak w zegarku a z dzieckiem na nic kompletnie czasu nie mam jak wezmę prysznic to jest super 👍 😭

łącze się w bólu 😓 u mnie to samo. rano zaliczyliśmy spacer a teraz śpi na mnie 😑 i wex tutaj obiad zjedz albo dietę trzymaj aha....nie mam na to pomysłu.
w pracy jestem mega zorganizowana i wszystko musi chodzić jak w zegarku a z dzieckiem na nic kompletnie czasu nie mam jak wezmę prysznic to jest super 👍 😭
Wspolczuje moj dosc fajnie spi o21jadl i potem o 3 w nocy i po 6rano 😊

Mój przesypiał i przez skok się skończyło. W dodatku cycki przywykły że nie mają tyle produkować mleka w nocy i kilka dni się denerwował :(
to też słabo 😒 ale jest nadzieja że skok się skończy a mleko wróci do normy a jak nie to przecież mm też spoko 👍

Ja łączę się w bólu tez 😂 mloda spi teraz w nocy ladnie. Starsza przez katar i kaszel budzila się często. Już wkoncu wzielam ją do nas. Do nas może za dużo powiedziane bo maz sie wyniósł wtedy do corki pokoju 😂 a tak serio to dzisiaj padam na twarz. Nie mam co zrobić na obiad bo żadnego mięsa nie mam, a maz warzywami samymi gardzi 😂 mloda chce naleśniki to luzik. Sprzątnęłam 2 łazienki, pokój corki, trochę próbuje kuchnie wymyć bo już patrzec na nią nie mogę, i nałożyłam czysta pościel. zamiar mam jeszcze piekarnik ale nie wiem czy na szorowanie starczy mi sił. Mialam dzis ruszyć na orbiterka ale jest godzina 14 a mi brak sił😂😥 juz nawet nie pamiętam czy rano mylam zęby 🤯😂😂

Ja łączę się w bólu tez 😂 mloda spi teraz w nocy ladnie. Starsza przez katar i kaszel budzila się często. Już wkoncu wzielam ją do nas. Do nas może za dużo powiedziane bo maz sie wyniósł wtedy do corki pokoju 😂 a tak serio to dzisiaj padam na twarz. Nie mam co zrobić na obiad bo żadnego mięsa nie mam, a maz warzywami samymi gardzi 😂 mloda chce naleśniki to luzik. Sprzątnęłam 2 łazienki, pokój corki, trochę próbuje kuchnie wymyć bo już patrzec na nią nie mogę, i nałożyłam czysta pościel. zamiar mam jeszcze piekarnik ale nie wiem czy na szorowanie starczy mi sił. Mialam dzis ruszyć na orbiterka ale jest godzina 14 a mi brak sił😂😥 juz nawet nie pamiętam czy rano mylam zęby 🤯😂😂
Dobrze, że mi przypomniałaś bo ja nie umylam, idę teraz zanim zapomnę 🤣

reklama
aż mi mózg zaparował od tego ile zrobiłaś 🤪
co w tym czasie robisz z małą jak wykonujesz te czynności?

Do góry