reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny ja sobie dziś w łeb strzele :D Mała maruda od pary dni, nauczyła się krzyczeć a raczej wdzierać. Az uszy bolą. Ćwiczy to dziś od 5 rano a mi głowa pęka.
Druga sprawa to się okazało że za tydzień chrzciny a kiecka która nam się podobała przyszła za mała a nic w zapasie mi się nie widzi.
Trzecia to na sali na której miałam mieć przyjęcie pani mi dziś oznajmiła że sala nie zostanie zamknięta bo za małe przyjęcie i będą normalnie przyjmować ludzi z zewnątrz bo szkoda straconej kasy.:D Więc szukam nowej sali.
I teraz HIT ! Okres miałam już 3 razy był dosyć regularny a teraz spóźnia się już 3 dzień. Co lepsze jakoś z mężem się nie pilnowaliśmy bo stwierdziliśmy że jak będzie drugie też się ucieszymy...:D A teraz mnie strach obleciał żebym tego nie powiedziała w złą godzinę:D pietra mam jak nie wiem;p

reklama
Dziewczyny ja sobie dziś w łeb strzele :D Mała maruda od pary dni, nauczyła się krzyczeć a raczej wdzierać. Az uszy bolą. Ćwiczy to dziś od 5 rano a mi głowa pęka.
Druga sprawa to się okazało że za tydzień chrzciny a kiecka która nam się podobała przyszła za mała a nic w zapasie mi się nie widzi.
Trzecia to na sali na której miałam mieć przyjęcie pani mi dziś oznajmiła że sala nie zostanie zamknięta bo za małe przyjęcie i będą normalnie przyjmować ludzi z zewnątrz bo szkoda straconej kasy.:D Więc szukam nowej sali.
I teraz HIT ! Okres miałam już 3 razy był dosyć regularny a teraz spóźnia się już 3 dzień. Co lepsze jakoś z mężem się nie pilnowaliśmy bo stwierdziliśmy że jak będzie drugie też się ucieszymy...:D A teraz mnie strach obleciał żebym tego nie powiedziała w złą godzinę:D pietra mam jak nie wiem;p
O kurde to nieźle 🤗

Zrob test kochana 😀 może będziesz lutowa mama 2022😀

Dziewczyny miała któraś z Was problem z potówkami u maluszka? U nas się pojawiły jakiś tydzień temu, byłam u pediatry i mówiła, żeby nic z tym nie robić, ale to wgl nie schodzi :/ wstawiam fotkę, bo nie jestem przekonana czy to na pewno potówki
mój tez mial takie potówki, lekarka kazała przemywać, nie przegrzewac i posmarować emolientami, zeszlo po kilku dniach. 😉

Na moje oko potówki. Najlepszym rozwiązaniem to ubierac cieniej. I przemywać woda w ciągu dnia jak gorąco maluchowi. Ja biorę pod zlew i robię szybką kąpiel. A moja hania siedzi o tka w domu gdzie wszystkie okna otwarte 😀
Dziękuję :) u mnie synek w samym krótkim body śmiga, przegrzał się raz bo długo w foteliku siedział i od tamtej pory bardzo pilnuję, żeby za ciepło nie był ubrany

reklama
Do góry