zgredzus
Fanka BB :)
My jutro ,:/
Dziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny czy któryś Maluch jest już po drugiej dawce szczepień skojarzonych?
Umówiłam hanie na sesję zdjęciową na 17go czerwca [emoji3] będziemy mieć rodzinna tez [emoji23]takze nie jem nic przez tydzień!
Jak znajdziesz, to chetnie poczytam, bo tez nie mam na to fantazjiAle dlugie nogi !! Wysoki bedzie chlopak
Aha, to ja staram sie ppdobnie.
jeszcze mi brakuje patentu zeby mloda sie zajela sama sobaale to chyba po prostu nie wyjdzie
![]()
Ja kiedys kupowałam na Zalando, ale tam są po prostu różne marki, więc z jakością bywa różnie.Dziewczyny ja z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z kieckami? Gdzie rozmiary są normalne a nie z czapy i materiał też dobry ), a nie jak wymięta ściera ?
Mój to w łóżeczku gada sam do siebieAle dlugie nogi !! Wysoki bedzie chlopak
Aha, to ja staram sie ppdobnie.
jeszcze mi brakuje patentu zeby mloda sie zajela sama sobaale to chyba po prostu nie wyjdzie
![]()
Powiem ci, że te butiki internetowe mają ladne sukienki ale materiałowo kiepsko. Ja lubię sukienki z mohito niektóre są bardzo milutkie, tak samo reservedDziewczyny ja z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z kieckami? Gdzie rozmiary są normalne a nie z czapy i materiał też dobry ), a nie jak wymięta ściera ?
Ja najbardziej jestem zadowolona z c&aDziewczyny ja z innej beczki. Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe z kieckami? Gdzie rozmiary są normalne a nie z czapy i materiał też dobry ), a nie jak wymięta ściera ?
Ja od dwóch miesięcy jeżdżę w spacerówce, gondola niewygodna jak dla mnie.Dziewczyny, a kiedy Wy sie przesiadlyscie na spacerowke albo planujecie?
Moj Mlody dopiero 14 tygodni dzisiaj konczy, ale on sie ledwo juz w gondoli miesci![]()