U nas to tylko ja taka fanka chleba, ale nie szaleję z ilością (zwykle mrożę pieczywo i jem na dniach), mojego nie rusza, do pracy bułki, a w domu w ogóle pieczywa nie je i jeszcze narzeka, że nie ma co jeść. Kiełbasę, jajecznicę wszystko je bez chlebaNo ale on jest taki, że ja to bym cały bochenek na jednym posiedzeniu zjadła... Jakby stary był w domu to byśmy na kolacje cały zjedli.![]()
reklama
rosenberg
Fanka BB :)
U nas to tylko ja taka fanka chleba, ale nie szaleję z ilością (zwykle mrożę pieczywo i jem na dniach), mojego nie rusza, do pracy bułki, a w domu w ogóle pieczywa nie je i jeszcze narzeka, że nie ma co jeść. Kiełbasę, jajecznicę wszystko je bez chleba![]()
KarolinaAnna.K
Chleb musi być. Ja to bym w ogóle mogła na kanapkach żyćJak to tak bez chleba. Masakra!
No ja też tego nie kumam właśnieJak to tak bez chleba. Masakra!
Ja też!! Obowiązkowo z maselkiemChleb musi być. Ja to bym w ogóle mogła na kanapkach żyć![]()
rosenberg
Ja lubię z awokado albo z hummusemJa też!! Obowiązkowo z maselkiemObkładzik no i sałata zawsze musi być, się chłopak zawsze śmieje, że chleba spod tej sałaty nie widać
![]()
O fu, nie lubię awokado i hummusu w sumie też, za to ciecierzycę uwielbiam - ja jestem jednak tradycjonalistkaJa lubię z awokado albo z hummusemalbo z szynką i majonezem
Ja bym mogla sobie tatuaż zronic z chlebkiemO fu, nie lubię awokado i hummusu w sumie też, za to ciecierzycę uwielbiam - ja jestem jednak tradycjonalistka![]()
reklama
rosenberg
Ja to bym mogła tylko awokado jeść. Hummus kocham. I wszelkie pasty do chlebaO fu, nie lubię awokado i hummusu w sumie też, za to ciecierzycę uwielbiam - ja jestem jednak tradycjonalistka![]()
Kocham chlebek i ogólnie jedzonko mmmm