reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Co do drugiej pozycji to ja byłam takim dziecko i wiem, po sobie, że jak chce jeść suchą bułe to niech je ja nawet codziennie przez 5 lat. U mnie nic nie pomagało żeby dieta była urozmaicona i do dzisiaj na obiad od 5 lat jem spaghetti z tofu 🤣🤣
Właśnie druga pozycja o tym jest, bo mam tą książkę :) Autor nie poleca jakiś syropków na apetyt itp. Bardzo fajna książka :)

Moja basia do 2 lat jadla wszystko. Teraz je tak mało że szok 😥😥 jest to bardzo denerwujące. Jej dieta jest strasznie uboga. Ostatnio zjadla 4 truskawki to ja się cieszyłam jakby doktorat zrobila 😂
Mam to samo :( Moja je tylko serki homogenizowane, to podstawa jej diety😂 Jak robię śniadanie to mówi, że ona chce tylko suchą bułkę i wodę 😂 Gorzej niż z więzieniu 😂

Tofu jest super jak jest dobrze zrobione 😁 albo na słodko w ciastach, tofurnik 🤤
Do mnie nie przemawia ani smak ani tekstura 🙈 jadłospis, z którego miałam przepis jest od dziewczyny, której przepisy sporo ludzi chwali a do mnie mało co przemawiało smakowo, chociaż w jednym przepisie była pasta z awokado i smakowało całkiem dobrze jak na tu, że nie lubię awokado 😯

Do mnie nie przemawia ani smak ani tekstura 🙈 jadłospis, z którego miałam przepis jest od dziewczyny, której przepisy sporo ludzi chwali a do mnie mało co przemawiało smakowo, chociaż w jednym przepisie była pasta z awokado i smakowało całkiem dobrze jak na tu, że nie lubię awokado 😯
Guacamole 😍😍😍😍 moja miłość największą. W ogóle awokado to ja samo łyżka moge jeść
A jak nie lubisz tofu to spróbuj sobie jeszcze takie batoniki jakby twarogowe wegańskie w żabkach są, marka plant Hunter, na bank Ci posmakują jak słodkie lubisz :D one są z tofu

reklama
Do góry