reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja nie jem mięsa w ogóle, więc te wszystkie wege rzeczy uwielbiam :D ale tofu trzeba umieć robić, też kiedyś nie przepadałam, a jak podałam mięsożernej koleżance to myślała, że mielone je 😁
E to mnie byś nie oszukała, mielone to mielone 😂 ale nie mówię, że by mi nie smakowało, z awokado raz się udało aż sama byłam w szoku 🙈

reklama
E to mnie byś nie oszukała, mielone to mielone 😂 ale nie mówię, że by mi nie smakowało, z awokado raz się udało aż sama byłam w szoku 🙈
Zdziwilabys się 🙈 mój chłop mięsożerny a dzięki mnie uwielbia różne wege świństwa 😂 jakieś falafele i inne. Teraz już poznaje w miarę i zawsze pyta "a co to jest to co smakuje jak mięso i wygląda jak mięso a nie jest mięsem?"

Zdziwilabys się 🙈 mój chłop mięsożerny a dzięki mnie uwielbia różne wege świństwa 😂 jakieś falafele i inne. Teraz już poznaje w miarę i zawsze pyta "a co to jest to co smakuje jak mięso i wygląda jak mięso a nie jest mięsem?"
Tzn ja jem mięsko i kocham, ale jestem elastyczna i gotuję też wege :D

Guacamole 😍😍😍😍 moja miłość największą. W ogóle awokado to ja samo łyżka moge jeść
A jak nie lubisz tofu to spróbuj sobie jeszcze takie batoniki jakby twarogowe wegańskie w żabkach są, marka plant Hunter, na bank Ci posmakują jak słodkie lubisz :D one są z tofu
Chyba się nie odważę, zresztą nie powinnam jeść soi ze względu na Hashimoto, ale w chlebku uwielbiam, chociaż nigdzie teraz nie widziałam chleba z soją 🤷

Te syropki w ogóle mają prawo działać? Ja zakładam, że będzie miał apetyt po mnie, a jak nie, to będziemy kombinować aż mu coś posmakuje 😉
No nie wiem, że ktoś ma pomysły, żeby to podawać. Później łatwo o otyłość, bo normalnie by dziecko tyle nie zjadło ile 'dzięki' takiemu syropkowi.

reklama
Guacamole 😍😍😍😍 moja miłość największą. W ogóle awokado to ja samo łyżka moge jeść
A jak nie lubisz tofu to spróbuj sobie jeszcze takie batoniki jakby twarogowe wegańskie w żabkach są, marka plant Hunter, na bank Ci posmakują jak słodkie lubisz :D one są z tofu
Tak piszesz o tym awokado które kocham 🥰 że teraz mam ochotę zrobić nutelle z awokado 🤪😍

Do góry