marta18691
Fanka BB :)
Mój to i dobre obiady ugotuje i torty ciastaJa muszę przyznać, że mój facet lepiej wege gotuje ode mnie. Kotlety sojowe to jego konik, ale dawno mi nic nie ugotował. Jutro mamy dwa lata, to może coś mi przygotuje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój to i dobre obiady ugotuje i torty ciastaJa muszę przyznać, że mój facet lepiej wege gotuje ode mnie. Kotlety sojowe to jego konik, ale dawno mi nic nie ugotował. Jutro mamy dwa lata, to może coś mi przygotuje![]()
No dokładnie żeby nie było jakis skutkow ubocznychno lepiej sie dowiedzieć jakie mogą być tego skutki, choć mam nadzieję, że żadne. Tez bym była wściekła![]()
Ja tak robię w sklepie z ubrankami dla małego, a potem okazuje się że w koszyku za tysiąc złotychWrzucam, co mnie zainteresuje, a weryfikuje przed zakupem-tak, zeby nie zapomniec, bo koszyk sie zapisuje i nie znika.
A potem skąd tyle kasy brać na te ciuchyJa tak robię w sklepie z ubrankami dla małego, a potem okazuje się że w koszyku za tysiąc złotych![]()
ja chyba mam szczescie ze mam chłopczyka bo jakby była dziewczynka to pewnie bym zbankrutowała bo wszystko mi sie podobaJa tak robię w sklepie z ubrankami dla małego, a potem okazuje się że w koszyku za tysiąc złotych![]()
Ja też mam chłopcaja chyba mam szczescie ze mam chłopczyka bo jakby była dziewczynka to pewnie bym zbankrutowała bo wszystko mi sie podoba![]()
hmm no właśnie w Międzyczasie czytam sobie opinie o tym są całkiem fajny się wydaje więc chyba sobie też kupię tak prewencyjnieDziekuje, sprawdze.
Wszystko to, co wymienilam ma tylko naturalny sklad-same olejki eteryczne. Ale nie wiem ktore wybrac.
Ja też chłopca I wiecznie nie mogę się na nic zdecydowaćja chyba mam szczescie ze mam chłopczyka bo jakby była dziewczynka to pewnie bym zbankrutowała bo wszystko mi sie podoba![]()
Współczuję chyba bym normalnie armagedon mam zrobiła, Oby córci nic nie byłoZe ona by zaszczepiła prenevarem ostatnia dawkę, jak dobrze wtedy reagowała bez gorączki. Mam trochę czasu to będę zbierać informacje. Niedawno doktor dzwonila do mnie z przeprosinami.