U nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlamoo torcik jejku znowu mi ślinka cieknie
chyba coś upichce
Uuu spacerek mówisz pogoda u nas masakra wieje jak w kieleckim
też bym nie też jak dzisiaj ubrac i co mu założyłaś?
mój jak idę z nim do parku to teraz mega zaczął się interesować wszystkim co zielone wkołowczoraj myślałam że głowa mu się urwie
![]()
reklama
Aha, moja miala body z krotkim rekawem, spodenki i skarpetki. Za to jeszcze oslanialam ja swoja kurtka (to raczej kawalek materialu niz kurtkaU nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlamzalozylam tylko wczesniej do koszuli legginsy i na to taka lekka kurtke
mam nadzieje ze mlodej nie przewialam, bo wialo dosc mocno a jednak mam wrazenie ze w chuscie sie dziecko upoci od ciepla mamy ...
No u nas 16 stopni, ale wiatr momentami jak w górachoo torcik jejku znowu mi ślinka cieknie
chyba coś upichce
Uuu spacerek mówisz pogoda u nas masakra wieje jak w kieleckim
też bym nie też jak dzisiaj ubrac i co mu założyłaś?
mój jak idę z nim do parku to teraz mega zaczął się interesować wszystkim co zielone wkołowczoraj myślałam że głowa mu się urwie
![]()
no ja wyszlam na taras to myślałam że bez włosów zostałamU nas wlasnie jest cieplo, ale wieje zimnym wiatrem. Wyszlam z mloda w chuscie. W ogole to w pizamke wyszlamzalozylam tylko wczesniej do koszuli legginsy i na to taka lekka kurtke
mam nadzieje ze mlodej nie przewialam, bo wialo dosc mocno a jednak mam wrazenie ze w chuscie sie dziecko upoci od ciepla mamy ...
nie dzisiaj nie wychodzę nawet nie wiem jak małego ubrac
w sumie jak w chuście to raczej ciepło jej było poza tym właśnie dzieciaczki nagrzewaja się od nas
U mnie tez wieje strasznie
idziemy niedługo na spacer na obiadek i na lody na miasto. Mloda ma leginsy, body na ramiączkach, ubiore jej bluze. Wsadze do gondoli i kocykiem cienkim nakryje. Wezme jakby co kurtke cienka i czapeczke 
Sylwia99
Fanka BB :)
ja miałam tak że przez ms kp i mm aż straciłam całkowicie pokarm, mały nie ssał a tylko ciągle słyszałam bo za duże piersi, brodawki. ze lepiej kp mam to głęboko w d... jak patrzyłam jak go zmuszalam do ssania i zaciskania piersi to aż żal mi go było![]()
Wiadomo nasze zdrowie też jest ważne, psychiczne w szczególności!
Sylwia99
Moja w piątek 6,570To wcale maly nie jest, moja Hanka 6.400 w czwartek wazyla![]()
Mam pytanie do dziewczyn co wracają do pracy, czy rezygnujecie wtedy z rodzicielskiego? Bo ja też wracam, ale kadrowa twierdzi, że mogę dopiero w połowie lipca ( jak skończę 20tygodni macierzyńskiego) i wtedy dalej będę miała wypłacany swój zasiłek i wypłatę.
reklama
Michalina_25
można zrezygnować z macierzyńskiego lub po 14 tyg przenieść na męża. Urlop rodzicielski też może ojciec wykorzystać a nie matka lub oboje na raz ale to wtedy jest połowaMam pytanie do dziewczyn co wracają do pracy, czy rezygnujecie wtedy z rodzicielskiego? Bo ja też wracam, ale kadrowa twierdzi, że mogę dopiero w połowie lipca ( jak skończę 20tygodni macierzyńskiego) i wtedy dalej będę miała wypłacany swój zasiłek i wypłatę.