O mamo, ale całą noc przespał?Mój wczoraj spał do 11.30. A ja zamiast korzystać to siedziałam i patrzyłam czy oddycha![]()
reklama
Widzę, że już podrożałoJakie to krzesełko?![]()
Załączniki
Bardzo fajneWidzę, że już podrożałomuszę poszukać gdzie indziej, jeśli faktycznie na to się zdecydujemy. Początkowo chciałam krzesełko z Ikei, ale to przekonuje mnie swoją smukłością. Jedyny minus, że nie ma stoliczka, ale w sumie może być to na plus, bo mały będzie siedział z nami przy stole. Nie wiem tylko jak z dopasowaniem wysokości krzesełka do stołu
![]()
Też o tym dole myślałam, że dużo miejscaBardzo fajnetylko mnie dół nie przekonuje bo dużo miejsca będzie chyba zajmował
ja chyva wezme z ikea, chociaż stokke mi się podoba.
![]()
My dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiące
Po tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic
duża babka już z tej mojej córy 
Faktycznie rośnie jak na drożdżach, mój na ostatnim szczepieniu 6600g, 4 miesiące kończy 18tegoMy dzisiaj po wizycie. Młoda waży już 7850 a dopiero skończyła 4miesiącePo tych naszych mega trudnych początkach wyniki wróciły do normy. Jet super. Żelazo jeszcze mam dawac przez 1,5 miesiąca, sprawdzić kontrolnie i odstawic
duża babka już z tej mojej córy
![]()
moja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku majaFaktycznie rośnie jak na drożdżach, mój na ostatnim szczepieniu 6600g, 4 miesiące kończy 18tegonajważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku!
rosenberg
Fanka BB :)
Ja to 8kg ważyłam jak miałam roczekmoja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku majaale doktor mówi że jest wszystko super i żeby się nie przejmować bo jest też długa. i że w swoim czasie wyrośnie
chociaż 8kilo to jest już co podźwigać
![]()
Ja też bym się nie przejmowała, wiem, że jak pójdzie z górę to będę tęsknić za tym tłuszczykiemmoja 6600 miała właśnie na ostatnim szczepieniu na początku majaale doktor mówi że jest wszystko super i żeby się nie przejmować bo jest też długa. i że w swoim czasie wyrośnie
chociaż 8kilo to jest już co podźwigać
![]()
reklama
*Katarina*
Fanka BB :)
My mieliśmy chrzciny w sobotę w moim domu rodzinnym. Dopiero dzisiaj jakoś doszłam do siebie
. Zwożenie, przygotowywanie, sprzątanie .... Następnym razem robię w restauracji i będę mieć spokój
. Mała w kościele nawet nie zapłakała, oglądała wszystko wokół a na koniec mszy zasnęła. Za to na imprezie już nie była takim aniołkiem, chyba miała dość tyłu ludzi, było głośno a w dodatku bardzo ciepło. Ale już mamy za sobą
.
Co do krzesełka do karmienia to ja myślałam o takim z firmy Kinderkraft, podoba mi się a potem można go złożyć jako krzesełko do siedzenia dla starszego dziecka . Ale jeszcze nie czytałam o nim więc jak będę kupować to będę studiować czy jest ok
.
Co do krzesełka do karmienia to ja myślałam o takim z firmy Kinderkraft, podoba mi się a potem można go złożyć jako krzesełko do siedzenia dla starszego dziecka . Ale jeszcze nie czytałam o nim więc jak będę kupować to będę studiować czy jest ok