sandra0777
Fanka BB :)
Cybexa PriamWow, co to za wozek macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Cybexa PriamWow, co to za wozek macie?
Ja to chyba nawet od ciebie podpatrzyłamJa też

przecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.
 przecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.Ale masz małego szatanaJa to chyba nawet od ciebie podpatrzyłam
Zostawiłam dzisiaj małego na brzuszku i jak wróciłam to był na plecach, ciekawe na ile zrobił to świadomie
zaczyna już coś pelzać po macie, w poniedziałek byłam z nim u neurologa na kontroli i powiedział, że ma piękne podparcie i za niedługo zacznie raczkowaćprzecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.
 ale on jest z końcówki stycznia, dobrze pamiętam? Czyli w sumie zbliża mu się 5 miesięcy?
 ale on jest z końcówki stycznia, dobrze pamiętam? Czyli w sumie zbliża mu się 5 miesięcy?No 25 skończy 5 miesięcy.Ale masz małego szatanaale on jest z końcówki stycznia, dobrze pamiętam? Czyli w sumie zbliża mu się 5 miesięcy?

Mój to na lozku odpycha się nogami i trochę sobie przepelznieJa to chyba nawet od ciebie podpatrzyłam
Zostawiłam dzisiaj małego na brzuszku i jak wróciłam to był na plecach, ciekawe na ile zrobił to świadomie
zaczyna już coś pelzać po macie, w poniedziałek byłam z nim u neurologa na kontroli i powiedział, że ma piękne podparcie i za niedługo zacznie raczkowaćprzecież to takie małe było niedawno, bezbronna taka kluska.

No 25 skończy 5 miesięcy.
Tak to leniwy był i główki nie trzymał, a jak się zebral to nagle opanował przewroty, podparcie dłońmi, obracanie się wokół własnej osi. Zupełnie jak ja, też się lenie cały czas, a potem wszystko ogarniam w jeden wieczór

Też mamy takiego pajacykaBuziaczki cioteczki