Ooo pogoda wam dopiszeMy w niedziele chrzciny. Msza na 13. 32stopnie ma być... cos czuje ze spłoniemy ;p
 ja jeszcze dziś nie byłam na dworze. Pojde kolo 17. Panią fotograf mam piętro wyżej takze mega wygodnie
 ja jeszcze dziś nie byłam na dworze. Pojde kolo 17. Panią fotograf mam piętro wyżej takze mega wygodnie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ooo pogoda wam dopiszeMy w niedziele chrzciny. Msza na 13. 32stopnie ma być... cos czuje ze spłoniemy ;p
Crp to tylko badanie dodatkowe i mało swoiste bo o zakażeniu bakteryjnym mówi projkalcytonina -nie jest w koszyku świadczeń poz. Najważniejsza jest klinika. Zapalenie ucha najczęściej to jednak wirusy, nie bakteria. W załączniku screen z interny dla dorosłych, no póki co przyjmuje tylko dorosłych.Z tym crp się nie zgodzę. Bo juz najczęściej jest wyższe przed objawami. Do 6 h po objawach rośnie. Jest to w sumie jedno z ważniejszych badań pokazujące o stanie bakteryjnym. Tak czy siak ja bez wysokiego crp nie pozwoliłabym na antybiotyki bo może nie było takiej potrzeby, a napewno chciałabym powtórzenia badań. Przy zapaleniu ucha to już w ogóle powinno być bardzo wysokie bo wywołuje zapalenie bakteria. Tak czy siak życzę zdrówka
U nas tez bez spaceru, nie da się wyjsc na dwor tak gorąco.. mloda wogole nie moze spac bo upal jak nie wiem ;/Ooo pogoda wam dopiszeja jeszcze dziś nie byłam na dworze. Pojde kolo 17. Panią fotograf mam piętro wyżej takze mega wygodnie

Czemu nie Karowa?Pytanie do dziewczyn z Warszawy i okolic:lekarz kazał zapisać się do przyszpitalnej przychodni prowadzącej cukrzyce i zaburzenia metaboliczne: do wyboru szpital na Madalińskiego, Żelazna,Karowa, Starynkiewicza i Bielański. I teraz zastanawiam się gdzie.. na pewno nie Karowa Never Ever ... Macie jakieś doświadczenia z tymi placówkami??
To chyba u nas tylko taki jakiś rozrzut bo stopami bawi sie już grubo z dwa tygodnie, a na brzuch dalej pełnego obrotu nie ma, tylko taki w połowieMatka dzisiaj pęka z dumy ;D mamy dzis za sobą pierwszy świadomy obrot na brzuch. ( a nawet kilkanaście bo tak sie spodobało ze przekreca się non stop) i pierwsze świadome łapaniem sie za stopy ;D
 ale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługo
 ale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługoMojego stopy nie interesuje w ogóle.To chyba u nas tylko taki jakiś rozrzut bo stopami bawi sie już grubo z dwa tygodnie, a na brzuch dalej pełnego obrotu nie ma, tylko taki w połowieale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługo
Nie chcijTo chyba u nas tylko taki jakiś rozrzut bo stopami bawi sie już grubo z dwa tygodnie, a na brzuch dalej pełnego obrotu nie ma, tylko taki w połowieale wczoraj walczył, więc mam nadzieję, że już niedługo
 moja co chwile się drze i muszę ją przekręcać
moja co chwile się drze i muszę ją przekręcać 
Kurde, jednak te dzieci to różnie się rozwijają. Ja wlasnie sie zdziwiłam z tymi stopami bo nasz młody już łapie obie za paluchy i tak się trzyma jak w jodze przy pozycji happy babyMojego stopy nie interesuje w ogóle.

Niby są jakieś ramy jak dziecko powinno się rozwijać, ale wytyczne swoje a dziecko swoje. Dzisiaj mu dałam do rączki stopę to się patrzył wzrokiem " co ty kobieto mi dajesz".Kurde, jednak te dzieci to różnie się rozwijają. Ja wlasnie sie zdziwiłam z tymi stopami bo nasz młody już łapie obie za paluchy i tak się trzyma jak w jodze przy pozycji happy babyi bawi sie ciągle na zmianę prawa i lewa, ogląda i ciągnie w stronę otwartej buzi

Moja też jeszcze nie zwraca uwagi na stopyNiby są jakieś ramy jak dziecko powinno się rozwijać, ale wytyczne swoje a dziecko swoje. Dzisiaj mu dałam do rączki stopę to się patrzył wzrokiem " co ty kobieto mi dajesz".
 . Wczoraj dopiero pierwszy raz próbowała się obrócić na boczek, byłam mega dumna
. Wczoraj dopiero pierwszy raz próbowała się obrócić na boczek, byłam mega dumna  . Właśnie każde dziecko rozwija się indywidualnie a matka głupia chciałaby to przyspieszyć.
. Właśnie każde dziecko rozwija się indywidualnie a matka głupia chciałaby to przyspieszyć.