rosenberg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szarpie się ale mniej. Ona od początku szarpiąca się@Święta92 a jak Hania przy piersi? Je już normalnie czy nadal się szarpie?
U nas nie lepiej w kuchni 32stopnie i nie da się obiadu gotowacU nas dzis 5 pobudek w nocy. I dzien zaczely o 4.30... mloda coagle wrzeszczy i marudzi. Jest mega duszno bo nadają burze. I 33 stopnie
Mój to samo mam to silikonowe na palec to mały dosłownie wpycha sobie do buzi mój palecSzarpie się ale mniej. Ona od początku szarpiąca sięja obstawiam zęby bo chce żebym jej ciagle palcem masowała
musze kupic Camille na zęby
Co Ty bierzesz że nie pamiętasz też by się przydało mi czasamiJa nawet nie wiem ile pobudek bo przed 1sza wzięłam go do łóżka i dalej nic nie pamiętamchyba 2 karmienia do 6tej i pobudka po 8, ale strzelam
![]()
Ja już nawet nie liczęU mnie 10![]()
U mnie to samo. Najpierw zaczyna kaszle to znak że zaraz będzie płaczJa już nawet nie liczęAle wiecie co jest najgorsze że młody ma teraz taki etap że jak mu znikam z pola widzenia to jest od razu wrzask
nie jestem w stanie nic zrobić
mam nadzieję że to szybko minie
gorzej jak już mu tak zostanie
![]()