marta18691
Fanka BB :)
A w jakim wieku masz dzieci?Ja marzę o takiej sytuacji żeby mu dać dzieci na min 3dni 24h i zobaczyłby jak to jest, ale córkę karmię piersią i nie da rady tak zostawić no ale zobaczymy jak wrócę do roboty, tylko że to dopiero w marcu przyszłego roku.

, a ja widzisz z tego samego domu, a do pewnych rzeczy się nie pcham, aczkolwiek też jestem taka Zosi Samosia i nie lubię się nikogo o nic prosić, zwłaszcza w pracy
, a ja widzisz z tego samego domu, a do pewnych rzeczy się nie pcham, aczkolwiek też jestem taka Zosi Samosia i nie lubię się nikogo o nic prosić, zwłaszcza w pracy  ale na jakichś naprawach, czy remontach to się totalnie nie znam, dlatego zawsze chciałam mieć faceta, który będzie to ogarniał
 ale na jakichś naprawach, czy remontach to się totalnie nie znam, dlatego zawsze chciałam mieć faceta, który będzie to ogarniał 

najchętniej bym to rzuciła wszystko i spala 10h ciągiem. W sumie to już minął 5ty miesiąc jak dzień w dzień wstaję na nocne karmienie i mi się przejadło
 najchętniej bym to rzuciła wszystko i spala 10h ciągiem. W sumie to już minął 5ty miesiąc jak dzień w dzień wstaję na nocne karmienie i mi się przejadło  ale bo ja wiem czy młody by poszedł tak samo dalej spać jak z cyckiem...
 ale bo ja wiem czy młody by poszedł tak samo dalej spać jak z cyckiem...