Sylwia99
Fanka BB :)
Moja teżCzyli tylko moje dziecko takie wybredne
 ja daję swoje po trochu, ale jeszcze nie jest zainteresowana jakoś.
 ja daję swoje po trochu, ale jeszcze nie jest zainteresowana jakoś.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Moja teżCzyli tylko moje dziecko takie wybredne
 ja daję swoje po trochu, ale jeszcze nie jest zainteresowana jakoś.
 ja daję swoje po trochu, ale jeszcze nie jest zainteresowana jakoś.Ile ma dokładnie ? Mój Zaraz pol roku, a nawet moje mleko wypluwa na łyżeczce.Moja teżja daję swoje po trochu, ale jeszcze nie jest zainteresowana jakoś.

Daj znać czy bez problemu pociągnąłIle ma dokładnie ? Mój Zaraz pol roku, a nawet moje mleko wypluwa na łyżeczce.
Dziewczyny przyszedł bidon dla młodego, boje się ku dać wody z rurki żeby się nie zakrztusił
 , spokojnie w końcu i tak musisz podać. Mojej daje wodę w butelce i na początku też jej się zdarzało zakrztusić kilka razy ale odkaszlneła i spokój
, spokojnie w końcu i tak musisz podać. Mojej daje wodę w butelce i na początku też jej się zdarzało zakrztusić kilka razy ale odkaszlneła i spokój Nie bój się, powolutku dawaj. Moja hania tez jeszcze słabo je, coś tam bierze ale bez szałuIle ma dokładnie ? Mój Zaraz pol roku, a nawet moje mleko wypluwa na łyżeczce.
Dziewczyny przyszedł bidon dla młodego, boje się ku dać wody z rurki żeby się nie zakrztusił
Tez tak zawsze wracamJa jak zwykle jak cygan wózek obładowanymyślałam, że nie dotrę bo ta paczka wielka jednej ręce a w drugiej wózek ledwo pchany bo koszyk pod spodem wypchany z biedronki

13 skończyła 5 miesięcyIle ma dokładnie ? Mój Zaraz pol roku, a nawet moje mleko wypluwa na łyżeczce.

Ja to samoJa jak zwykle jak cygan wózek obładowanymyślałam, że nie dotrę bo ta paczka wielka jednej ręce a w drugiej wózek ledwo pchany bo koszyk pod spodem wypchany z biedronki

Smilki max, składowo super. Ja też patrze na skladDziewczyny jakim mleczkiem modyfikowanym karmicie swoje maluchy? W ogóle to któraś z Was podaje już 2? Robię rozeznanie i jestem w szoku że niby te najdroższe wcale nie zachwycają składemA może za bardzo się czepiam