marta18691
Fanka BB :)
Ja o tak za darmo dostałam więc nic nie straciłamOj. U mnie bardzo wykorzystywany, leży na stole obok niego koszyki ze wszystkim i nie wiem jak to ogarnę jak mi wyrośnie a już ostatnie chwile.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja o tak za darmo dostałam więc nic nie straciłamOj. U mnie bardzo wykorzystywany, leży na stole obok niego koszyki ze wszystkim i nie wiem jak to ogarnę jak mi wyrośnie a już ostatnie chwile.

A kiedy będzie mężem?Jeszcze nie mąż

Ja chcę ważyć 55 kg, nigdy tyle nie ważyłam. Może nawet waga wskazywac tyle przez tydzień, ale chce to osiągnąćMi dziś waga pokazała 76.7 takze cos tam leci w dół. Wizualnie srewdnio to widzę bo nie lubię swojego brzuchaspadło minokolo 2. 5 kg takze nie jest źle
czyli 10 kg mi zostało do zrzucenia

A po co mążA kiedy będzie mężem?

Ja ważyłam najmniej 53kgJa chcę ważyć 55 kg, nigdy tyle nie ważyłam. Może nawet waga wskazywac tyle przez tydzień, ale chce to osiągnąć
A po co mąż
 jak Kinga się urodziła to schudłam zbyt dużo
jak Kinga się urodziła to schudłam zbyt dużo  tak z 5kg bym chciała schudnąć
 tak z 5kg bym chciała schudnąć 
Mi waga 65 kg pasuje najbardziejA zawsze ile ważyłas?ja ważę 63kgi już źle się czuje

takze do tej bym chciala najbardziej
takze do tej bym chciala najbardziej55 kg to już dla mnie za małoJa chcę ważyć 55 kg, nigdy tyle nie ważyłam. Może nawet waga wskazywac tyle przez tydzień, ale chce to osiągnąć
A po co mąż
 mi tak 65 pasuje najbardziej
  mi tak 65 pasuje najbardziej  pewnie i tak nie zejdę tak nisko ale zobaczymy
pewnie i tak nie zejdę tak nisko ale zobaczymyMi waga 65 kg pasuje najbardziejtakze do tej bym chciala najbardziej

Może nigdy, zobaczymy, nie spieszy nam sięA kiedy będzie mężem?
A ile masz wzrostu? Moim marzeniem zawsze było być chudą szkapą55 kg to już dla mnie za małomi tak 65 pasuje najbardziej
pewnie i tak nie zejdę tak nisko ale zobaczymy

My juz 4.5 roku narzeczeni i chyba na tym etapie zostaniemyMoże nigdy, zobaczymy, nie spieszy nam się