reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A bo widzisz, my to zrobiliśmy tak podstępnie, że niby urywamy kawałek pizzy, a że wyglądem się wiele nie różniło to nie skumał 🙈 haha no sól i cukier to jest to co jak już spróbujesz, to nie da się odspróbować, dlatego póki co Czarek żyje w nieświadomosci, że takie coś istnieje 😂 wczoraj byłam w szoku jak wcinał kisiel bez cukru 😱 ja ogólnie nie jestem jakaś cukrowa, rzadko coś dosładzam, w sumie cukier to tylko do ciasta, ale jak ten kisiel spróbowałam to dla mnie jako osoby, która zna słodki smak, był delikatnie mówiąc, bez szału 😁
Na szczęście poza tą pizza, póki co nie rzuca się za bardzo na to, co my jemy, ale to pewnie dlatego, że zazwyczaj jest najedzony pod korek 🙈😂
To u mnie znowu nie. Zje swoje a jeszcze cmoka jak my coś jemy i już jest przy nas żeby mu dać 😆 rano wypije mleko, ale za 5 min i tak muszę mu dać kromeczke bułeczki lub chlebka z masłem jak my jemy śniadanie 😆

reklama
Czym go karmisz ? Ja mam wrażenie, że moje dziecko niedożywione jest haha. Nie mam zupełnie pomysłów co on może jeść, bo sama niewiele jem.
Jak to niewiele jesz ?
Ja na początku świrowalam, zero cukru, zero soli. A teraz ? Wiadomo że specjalnie nie solę mu czy nie słodzę jedzenia, ale jak się mu zdarzy zjeść taki żurek, czy drożdżówkę ze mną to się nie przejmuje :p

Mój mały dostał na mikołaja dres z Tommy Hilfigera. Zdałam sobie sprawę że to dziecko będzie drożej ubrane niż ja 🤣 mnie nigdy nie będzie stać na takie ciuchy 🤣

Jak to niewiele jesz ?
Ja na początku świrowalam, zero cukru, zero soli. A teraz ? Wiadomo że specjalnie nie solę mu czy nie słodzę jedzenia, ale jak się mu zdarzy zjeść taki żurek, czy drożdżówkę ze mną to się nie przejmuje :p
Ja wiadomo staram się unikać 😂ale jak tak na mnie patrzy to daje 😂my jemy zawsze duzo czosnku a ona lubi to jak mam jej nie dać 😂samo zdrowie 😂😂

Jak to niewiele jesz ?
No ja jem maks dwa posiłki dziennie. Dzisiaj zjadłam płatki z mlekiem i nic więcej, po tym jak robię staremu obiad to mi się już nie chcę 🤣
Ja też już przestałam świrować z super eko zdrowa żywnością 🤣

Ja to cały czas coś jem... Bułkę, drożdżówkę, zupę, drugie danie, potem znowu jakiś cukierek baton. A szczególnie to mnie teraz nawiedza chęć na fastfoody. Najchętniej codziennie był jadła pizzę, kebaba, burgera... I dziwię się że wyglądam już powoli jak mały słoń.
A właśnie 🤔 dawno nie jadłam burgera 🤣🤣
No ja jem maks dwa posiłki dziennie. Dzisiaj zjadłam płatki z mlekiem i nic więcej, po tym jak robię staremu obiad to mi się już nie chcę 🤣
Ja też już przestałam świrować z super eko zdrowa żywnością 🤣

Ja to cały czas coś jem... Bułkę, drożdżówkę, zupę, drugie danie, potem znowu jakiś cukierek baton. A szczególnie to mnie teraz nawiedza chęć na fastfoody. Najchętniej codziennie był jadła pizzę, kebaba, burgera... I dziwię się że wyglądam już powoli jak mały słoń.
A właśnie 🤔 dawno nie jadłam burgera 🤣🤣
Nie rób smaka, bo akurat takie rzeczy to jem. I to dużo hahaha. Uwielbiam pizzę, albo burgera wege z maczka. Mmmm ale bym zjadła 🤣

reklama
Do góry