Nie gniewaj się, nie chciałam Cię urazić. Zrozumiałam, że dostałaś od lekarki antybiotyk na zapas jakby wyszło zakażenie żebyś nie musiała drugi raz iść z maluchem na wizytę. No i że po wynikach jak wyszło zum to dziecku masz podać. Zrozumiałam też że boisz się podać lek bo zapisała Ci go inna lekarka niz ta do której chodzisz zazwyczaj. Nie mialam zamiaru Cię urazić czy obrazić.Zacznijmy od tego, że nie mam jeszcze diagnozy postawionej przez lekarza, antybiotyk zapisany przez lekarza zastępcę "na oko", nie pamiętam nazwy, jutro będę się konsultować z naszym pediatrą. Widzę tylko co jest nie tak w wynikach badań. I spokojnie, póki co nie widzę, żeby się moje dziecko męczyło, a wręcz przeciwnie. Chyba jak każda matka, chcę dla własnego dziecka jak najlepiej. Trochę mnie irytuje, że na forum każdy jest specjalistą od nie swoich dzieci, a ja bardzo tego nie lubię. Żałuję, że w ogóle poruszyłam ten temat.
reklama
Widzialam i szczerze zazdrościłam. Za rok pojade tez! Hanka juz bedzie duza i będzie musiała przeżyć 10h jazdyzgredzus chyba w górach na nartach, na insta coś widziałam![]()

Nie martw się się, mój mąż usypia Adasia w gondoli, w której ma zgięte nogi bo się w niej nie mieściCzy któreś dziecko jeździ jeszxze w kobylce? Czy tylko moje takie biedne![]()

Michalina_25
Fanka BB :)
ja juz zapomniałam co to kobyłkaCzy któreś dziecko jeździ jeszxze w kobylce? Czy tylko moje takie biedne![]()

Mikstura
Ja mam nadzieję, że nie dodamMikstura mam nadzieję, że dodasz jakieś w nocy insta storywczoraj oglądałam jak hanka miała przerwe w śnie
![]()

G
gość _199
Gość
Powiem wam, że zastanawiałam się czy nie założyć Instagrama Alkowi, wrzucać tam jego stylowki itp, niech też coś zarobi, a nie tylko wydaje 

Michalina_25
zakładaj, ciotki z forum bedą lajkowaćPowiem wam, że zastanawiałam się czy nie założyć Instagrama Alkowi, wrzucać tam jego stylowki itp, niech też coś zarobi, a nie tylko wydaje![]()

Hahah Ale jakbyś nie spala to coś wrzućJa mam nadzieję, że nie dodam![]()

reklama
Aaa to przybijam piątkeNarzekałyśmy na facetów tylkogdzie byłaś co robiłaś? Co u Sary?
jeszcze zniknela gdzieś ewqa i zgredus