I jeżeli uważasz, że to to samo co siedzenie w domu ciagle nigdy nie pracowanie i pobieranie swiadczen a poszukiwanie pracy No to nieźle. Ja uczciwie pracowalam, płaciłam podatki więc uważam, że pol roku bezrobocia a może krócej to nie hipokryzja. To tak samo moja hipokryzja jest branie 500 plus i niedługo 1 tys na Hanie... No nie lepiej dać te pieniądze lenią i pasożytaAle ja ciągle pracowałam, więc chyba mi się należy. Z reszta ide szukać pracy tam nie na wczasynie jestem darmozjadem który pobiera zasiłki i siedzi w domu ttlko zawsze pracuje.
reklama
Maluszek001
Fanka BB :)
No z góry założyłaś, że będziesz na tym kuroniu pół roku, czyli max czasuAle ja ciągle pracowałam, więc chyba mi się należy. Z reszta ide szukać pracy tam nie na wczasynie jestem darmozjadem który pobiera zasiłki i siedzi w domu ttlko zawsze pracuje.
Maluszek001
Tak, to jest właśnie hipokryzja. Oceniasz innych, a sama bierzesz. Inni to lenie, ale Ty nieI jeżeli uważasz, że to to samo co siedzenie w domu ciagle nigdy nie pracowanie i pobieranie swiadczen a poszukiwanie pracy No to nieźle. Ja uczciwie pracowalam, płaciłam podatki więc uważam, że pol roku bezrobocia a może krócej to nie hipokryzja. To tak samo moja hipokryzja jest branie 500 plus i niedługo 1 tys na Hanie... No nie lepiej dać te pieniądze lenią i pasożytaktóre nic nie płacą podatków
![]()
Bo ja i maz pracujemy więc jakby na to płacimy.Tak, to jest właśnie hipokryzja. Oceniasz innych, a sama bierzesz. Inni to lenie, ale Ty nie![]()
Maluszek001
No ty już nie pracujesz a bierzeszBo ja i maz pracujemy więc jakby na to płacimy.I zasiłki powinny być dla ludzi wyłącznie pracujących
i zdania nie zmienię. I ja tych pieniędzy nie wydaje co dostają dzieci tylko od lat im zbieram
![]()
Z resztą kiedyś pisałam, że chociaż jedna osoba w rodzinie była zatrudnionaNo ty już nie pracujesz a bierzeszwłaśnie sama sobie zaprzeczyłaś
![]()
Maluszek001
O to teraz już jedna osoba powinna pracować? Przed chwilą pisałaś że dwieZ resztą kiedyś pisałam, że chociaż jedna osoba w rodzinie była zatrudnionaZaraz będę znowu pracowała także nie nakręcaj się.
Dobrze oceniam innych i jestem hipokrytka
ale nie jestem typem lenia. Chyba trafiłam w czuły punkcik ał zabolało cos
![]()
DobrzeO to teraz już jedna osoba powinna pracować? Przed chwilą pisałaś że dwieczuły punkcik? Nie
drażni mnie tylko jak ktoś pitoli głupoty
i nie lubię oceniania innych jak się robi tak samo
ale dla siebie zawsze milion wymówek
tylko inni to lenie
![]()
Maluszek001
To się nagadalysmy. Już jestem znienawidzona czy jeszcze mogę się czasami odezwać?Dobrzemasz rację
![]()
reklama
Spoko ja się mało kiedy gniewam, bo rozumiem, że każdy może mieć inne doświadczenie czy poglądTo się nagadalysmy. Już jestem znienawidzona czy jeszcze mogę się czasami odezwać?bo oglolnie to chciałam zapytać czy Hania miała ciepłe stopy jak chodziła na dworze w tych atipasach? Mam podobne i się zastanawiam
![]()