I jeżeli uważasz, że to to samo co siedzenie w domu ciagle nigdy nie pracowanie i pobieranie swiadczen a poszukiwanie pracy No to nieźle. Ja uczciwie pracowalam, płaciłam podatki więc uważam, że pol roku bezrobocia a może krócej to nie hipokryzja. To tak samo moja hipokryzja jest branie 500 plus i niedługo 1 tys na Hanie... No nie lepiej dać te pieniądze lenią i pasożytaAle ja ciągle pracowałam, więc chyba mi się należy. Z reszta ide szukać pracy tam nie na wczasynie jestem darmozjadem który pobiera zasiłki i siedzi w domu ttlko zawsze pracuje.
 które nic nie płacą podatków
 które nic nie płacą podatków 
 więc bardziej wygląda to na te " wczasy". Do oceniania innych jesteś pierwsza, a jak widać robisz tak, że sama sobie przeczysz
 więc bardziej wygląda to na te " wczasy". Do oceniania innych jesteś pierwsza, a jak widać robisz tak, że sama sobie przeczysz  skoro Tobie się "należy", to czemu innym to 500+ czy rodzinne nie?
 skoro Tobie się "należy", to czemu innym to 500+ czy rodzinne nie?  każdy sobie radzi tak, żeby miał dobrze
 każdy sobie radzi tak, żeby miał dobrze 
 właśnie sama sobie zaprzeczyłaś
 właśnie sama sobie zaprzeczyłaś  czuły punkcik? Nie
 czuły punkcik? Nie  bo oglolnie to chciałam zapytać czy Hania miała ciepłe stopy jak chodziła na dworze w tych atipasach? Mam podobne i się zastanawiam
 bo oglolnie to chciałam zapytać czy Hania miała ciepłe stopy jak chodziła na dworze w tych atipasach? Mam podobne i się zastanawiam